24 / 04 / 2024

Deneyimli CEO Bitcoin'in yeniden şahlanacağı o tarihi açıkladı!

Deneyimli CEO Bitcoin'in yeniden şahlanacağı o tarihi açıkladı!

Kripto paraların fiyatları, kara günlerin bitip bitmediği ya da fiyatların daha da düşebileceği konusunda yatırımcıların kafalarını karıştırdı. Bir kripto yöneticisi, yılın ikinci yarısında Bitcoin ve bazı altcoin’lerde güçlü bir toparlanmanın söz konusu olabileceğini söyledi.



Kriptokoincom'dan Vural Erkan'ın haberine göre; kripto para piyasaları, Bitcoin’in milyarlarca doların tasfiye edilerek 28 bin dolara düşmesinin ardından dev bir yükseliş yaşadı. Fiyatlarda yaşanan çakılma, TerraUSD’nin (UST) dolar sabitini kaybetmesi ve ardından LUNA’nın sert zemine çakılması ile daha da kötüleşti.

CEO Jack McDonald, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin enflasyona karşı bir korunma olduğu fikrinin değiştiğini belirterek kripto piyasaları ile büyük ölçüde Avrupa’da meydana gelen savaşın körüklediği borsa arasındaki artan korelasyona değiniyor.

Piyasaların çöktüğüne dair artan inançlar sebebiyle kurumsal çıkarların arttığını da dikkat çeken Jack McDonald, yılın ikinci yarısının büyük bir kripto paraların şahlanma dönemi olacağını iddia ediyor. Deneyimli CEO, “Hodler’ların sabit kalacağını düşünüyorum. Bence uzaya gelecek gerçek para, piyasa düşüşünü uzun vadede gerçek bir fırsat olarak görüyor ve ben çok iyimserim” şeklinde konuştu

Deneyimli CEO Bitcoin in yeniden şahlanacağı o tarihi açıkladı!

YENİ ÜRÜNLER PİYASADA!

Kripto firmaları, mevcut durumu toplulukları için yeni ürünlerle test etmek için fiyatlardaki durgunluktan fayda sağlıyor.  Robinhood’un CEO’su Vlad Tenev, Permissionless konferansında firmanın, kullanıcılara özel anahtarları üzerinde tam kontrol gerçekleştirecek, gözetim altında olmayan bir kripto cüzdanı yayınlamaya çok yakın olduğunu duyurdu.

CNBC ile yaptığı röportajda CEO Vlad Tenev, “İnsanlar ne zaman kriptonun bittiğini düşünürse, insanlar yeni ürünler geliştirir. Aslında şimdi inşa etmek için en iyi zaman” dedi.

1 gram bile gümüşü olan yaşadı! Gümüş yükseliyor, beklenen gün geliyor! Son dakika gümüş fiyatları 23 Mayıs 2022

Euro kritik seviyede! Euro kurunda son durum 23 Mayıs 2022!

Elinde 1 doları bile olan dikkat! Dolar kaç TL oldu? 1 dolar bugün ne kadar? 23 Mayıs 2022 güncel dolar kuru...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön