19 / 04 / 2024

Altay'dan kripto para kararı!

Altay'dan kripto para kararı!

Spor Kulübü Altay kripto para borsası Icrypex işbirliği için anlaşmaya vardı.



Blok zinciri Icrypex ile futbol kulübü Altay iş birliği için anlaşma imzaladı. NTV'de yer alan habere göre; Çırağan Sarayı'nda yapılan basın toplantısına, Altay Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, siyah-beyazlı futbol takımının teknik direktörü Mustafa Denizli, Icrypex CEO'su Gökalp İçer ve Icrypex Genel Müdürü Ezgi İçer ile davetliler katılım sağladı. 

Toplantıda,  İzmir  kulübünün adını taşıyan Altay Token'ın 0,80 lira özel fiyatla 13 Eylül'de ön satışına başlanacağı, 17 Eylül itibarıyla da halka arz fiyatı olan 1 TL'den işlem göreceği ifade edildi. Toplam 191 milyon 400 bin adet Altay Token'ın satışa çıkacağı duyuruldu. 

Altay dan kripto para kararı!

Altay'ı geleceğe daha güvenli bir şekilde taşıma adına önemli bir anlaşma yaptıklarını belirten kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, "Göreve geldiğimizden bugüne kadar ekonomik yöndeki en büyük hedefimiz, kalıcı gelir kaynakları oluşturmak ve böylelikle kulübümüzü yarınlara daha güvenli bir şekilde taşımaktı. Altay Token ile kulübümüze 25 yıllık dönem içerisinde kalıcı ve önemli bir gelir modeli oluşturacağız. Rakamı katlayarak artırma konusunda taraftarımızın ve destekçilerimizin gücüne inanıyoruz." ifadelerine yer verdi. 

Kulüplerin gelirlerinin Türkiye ve dünyada düşüşe geçtiğini ifade edenEkmekçioğlu, "Bu noktada biz yöneticilerin somut, akılcı ve kalıcı gelir kaynakları oluşturması, taraftar sayısını artırması, coğrafi yayılımı ilke edinmesi, aidiyet duygusunu artırması, sürdürülebilir başarı odaklı olması, marka değerini yükseltmesi, dijital mecraları daha etkin kullanacak organizasyonları kurması, farklı iş birlikleri geliştirmesi, yenilikçi olması ve pazarlık gücünü yükseltmesi gerekiyor. Tüm bunların ötesinde kulüp yönetimleri, gelir fırsatlarını da akılcı şekilde kullanmalı. Altay Token'ı bu açıdan, kulüp tarihimiz açısından önemli bir gelir fırsatı gözüyle değerlendiriyoruz." şeklinde konuştu.

Altay dan kripto para kararı!

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli de anlaşmadan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, şunları söyledi: 

"Futbol camiasında birçok organizasyonda bulundum fakat Altay hepsinden farklı bir konumda yer alıyor. 15 yaşımda girdiğim, 34 yaşımda ayrıldığım bir takım. Altay büyük bir camiadır, bu anlaşmanın Altay Kulübüne değer katmasını diliyorum. Altay için şu an oturduğum koltuk dahil her koltuğa oturur, Altay'ın destekçisi olurum. Altay'ın geleceğine katkı sağlayacağına inandığım böyle bir günde aranızda olmaktan onur duyuyorum."

Kripto para borsalarından olan Icrypex'in üst yöneticisi (CEO) Gökalp İçer de Altay Token için büyük heyecanlandıklarını dile getirerek "Altay gibi köklü bir kulüple gerçekleştirdiğimiz bu proje, 25 yıllık uzun soluklu bir anlaşmayı beraberinde getiriyor. Taraftar tokenları, piyasa değeri 5 milyar liranın üzerinde seyreden büyük bir ekosistem. Aynı zamanda, Fan Token piyasası takımlar için çok önemli bir gelir kaynağı ve taraftarları ile bağ kurma fırsatı oluşturuyor." ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim yaptı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön