26 / 04 / 2024

altay kripto ortaklığı

altay kripto ortaklığı

Spor Kulübü Altay kripto para borsası Icrypex işbirliği için anlaşmaya vardı.

Netflix'te kripto para dönemi! İşte WhiteBIT-Netflix ortaklığının detayları

Avrupa’nın en popüler kripto para borsalarından biri olan Ukrayna merkezli WhiteBIT,  abone sayısı ile dikkat çeken ve ikonik bir marka haline gelen Netflix ile bir ortaklık anlaşması imzaladı. Avrupa’daki kulanıcılar Netflix'e kripto para ile ödeme yaparak abone olabilecek!.

Altay'dan kripto para kararı!

Spor Kulübü Altay kripto para borsası Icrypex işbirliği için anlaşmaya vardı.

Işıklar Yapı'nın kripto paralarının tutarı 103 milyon TL'ye ulaştı!

Işıklar Yapı'nın bağlı ortaklıklarının Işıklar Holding A.Ş. ve Işıklar Ambalaj Pazarlama A.Ş.'nin kripto paraların tutarı 103 milyon 19 bin 248 TL olduğu açıklandı.

Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahadır Kırıkçı ve Mustafa İnanır ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi İsmail Somuncu ve Volkan Eroğlu ortaklığında 16 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altaylar İnşaat Altay Park Kartal Ocak'ta teslim!

Altaylar İnşaat İş Ortaklığı tarafından Kartal'da inşa edilen Altay Park projesinde 26 daire yer alıyor. Projede teslimlerin Ocak ayında yapılması hedefleniyor.

Altay Global İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Global İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Kılınç ve Tayfun Eken ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Kağıthane, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Akiş GYO Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay görevinden ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu' nda bugün Yatırım Planlama ve Yönetimi' nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay'ın görevinden ayrıldığını duyurdu...

Bayrak-Alkan-Atamer ortaklığı Hayat Park ne zaman teslim?

Bayrak-Balkan-Atamer ortaklığı Hayat Park ne zaman teslim? sorusu 2014-Kasım olarak yanıtlanıyor...

Bayrak-Alkan-Atamer ortaklığı Hayat Park ödeme planı!

Bayrak-Alkan-Atamer ortaklığı Hayat Park ödeme planı ve daha fazla ayrıntıyı haberimizde bulabilirsiniz...

Bayrak-Alkan-Atamer Ortaklığı Hayat Park resimleri!

İstanbul Avrupa yakası Halkalı'da yükselen Bayrak-Alkan-Atamer Ortaklığı Hayat Park resimleri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Akiş GYO ortaklık aleyhine açılan davanın düzeltme talebi reddedildi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklık aleyhine açılan davanın düzeltme talebi reddedildi...

Kooperatif ortaklığına girme şartları!

Kooperatif ortaklığına girme şartları ve kooperatif ortaklığının sona ermesi ile ilgili detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

altay kripto ortaklığı Haberi

altay kripto ortaklığı

Blok zinciri Icrypex ile futbol kulübü Altay iş birliği için anlaşma imzaladı. NTV'de yer alan habere göre; Çırağan Sarayı'nda yapılan basın toplantısına, Altay Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, siyah-beyazlı futbol takımının teknik direktörü Mustafa Denizli, Icrypex CEO'su Gökalp İçer ve Icrypex Genel Müdürü Ezgi İçer ile davetliler katılım sağladı. 

Toplantıda, İzmir kulübünün adını taşıyan Altay Token'ın 0,80 lira özel fiyatla 13 Eylül'de ön satışına başlanacağı, 17 Eylül itibarıyla da halka arz fiyatı olan 1 TL'den işlem göreceği ifade edildi. Toplam 191 milyon 400 bin adet Altay Token'ın satışa çıkacağı duyuruldu. 

Altay'ı geleceğe daha güvenli bir şekilde taşıma adına önemli bir anlaşma yaptıklarını belirten kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, "Göreve geldiğimizden bugüne kadar ekonomik yöndeki en büyük hedefimiz, kalıcı gelir kaynakları oluşturmak...