29 / 03 / 2024

Netflix'te kripto para dönemi! İşte WhiteBIT-Netflix ortaklığının detayları

Netflix'te kripto para dönemi! İşte WhiteBIT-Netflix ortaklığının detayları

Avrupa’nın en popüler kripto para borsalarından biri olan Ukrayna merkezli WhiteBIT,  abone sayısı ile dikkat çeken ve ikonik bir marka haline gelen Netflix ile bir ortaklık anlaşması imzaladı. Avrupa’daki kulanıcılar Netflix'e kripto para ile ödeme yaparak abone olabilecek!.



Anlaşmaya göre, Avrupa'daki Netflix aboneleri en sevdikleri filmleri ve dizileri izlemek için 2022 yılının sonundan itibaren kripto para birimini kullanarak ödeme yapabilecek. İşte WhiteBIT-Netflix ortaklığının tüm ayrıntıları..

AVRUPA’DAKİ NETFLIX ABONELERİ ARTIK KRİPTO PARA İLE ÖDEME YAPABİLECEK

Avrupa’nın en popüler kripto para borsalarından biri olan Ukrayna merkezli  WhiteBIT,  küresel medya sağlayıcısı Netflix ile bir ortaklık anlaşması imzaladığını açıkladı. WhiteBIT CEO’su Volodymyr Nosov, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kripto para borsasının Netflix Avrupa ile iş birliği yaptığını duyurdu.
WhiteBIT CEO’su Volodymyr Nosov, Twitter’daki paylaşımında; iş birliğinin kripto para piyasası eğitimlerini, diziler, filmler ve müşterilerin kripto para kullanarak Netflix abonelik ücretlerini ödemesi gibi birçok ortak projeyi kapsadığını belirtti. 

Netflix te kripto para dönemi! İşte WhiteBIT-Netflix ortaklığının detayları

ANLAŞMA MAYIS 2025 TARİHİNE KADAR YANİ EN AZ  2.5 YIL GEÇERLİ OLACAK
2022 yılının sonunda kripto para ile Netflix Avrupa’da abonelik ödeme servisinin hizmete girebileceğini vurgulayan  WhiteBIT CEO’su Volodymyr Nosov, Netflix ile imzaladıklarını anlaşmanın ne kadar süre devam edeceğini de yine sosyal medya hesabından paylaştı. Kripto para borsalarından WhiteBIT ile Netflix arasındaki anlaşma, Mayıs 2025 tarihine kadar yani en az iki buçuk yıl geçerli olacak. 


Geri Dön