25 / 04 / 2024

AKP’den kripto para düzenlemesi açıklaması!

AKP’den kripto para düzenlemesi açıklaması!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para düzenlemesiyle ilgili açıklama yaptı. İşte Elitaş'ın o açıklaması...



AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, sosyal medya hesabı üzerinden son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para düzenlemesiyle ilgili bir açıklama yaptı. Sputniknews'te yer alan habere göre, Mustafa Elitaş yaptığı açıklamada, son zamanlarda kripto varlıklar ile ilgili düzenleme çalışmaları hakkında ortaya atılan iddiaların tamamen asılsız olduğunu söyledi.

AKP’den kripto para düzenlemesi açıklaması!

Elitaş yaptığı açıklamada,  “Kripto varlıklar ile ilgili üzerinde çalıştığımız konu; sistemi düzenleyici, kötü niyetlileri engelleyici, yatırımcıları koruyucu mağduriyeti önleyici nitelikte bir amaç taşımaktadır” ifadelerine yer verdi.

AKP’den kripto para düzenlemesi açıklaması!

Mustafa Elitaş'ın son paylaşımında da şu ifadeler yer aldı: “Kamuoyunda kanun taslağı diye ifade edilen metin bizim bilgimiz dahilinde değildir. Her kişi veya kurum taslak çalışması yapabilir, ancak son söz yüce Meclis’indir” 

Kripto paralarda risk iştahı azaldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön