26 / 04 / 2024

Kripto para düzenlemesinde son durum ne? Bakan Nureddin Nebati açıkladı!

Kripto para düzenlemesinde son durum ne? Bakan Nureddin Nebati açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para düzenlemeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Nebati'nin o açıklamaları...



Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati,  Şanlıurfa Arkeoloji Müsesi'nde Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından gerçekleştirilen "Anadolu Soruyor" programında gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto parala düzenlemesiyle de ilgili olarak son çalışmaların yapıldığını kaydetti.

Kripto para düzenlemesinde son durum ne? Bakan Nureddin Nebati açıkladı!

Kripto para düzenlemeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada geçen haftanın başında teknik son çalışmaları gerçekleştirdikleri ve ilgili kurumların konuya ilişkin görüşlerini de topladıklarını kaydeden Bakan Nureddin Nebati şunları dile getirdi: "Bundan sonrası Meclisin kendi takvimi içerisinde gündeme gelip, yasalaşacak. Dünyada zaten kripto parayla ilgili henüz oturmuş bir mevzuat düzeni yok. Bu mevzuatla Türkiye'de kripto paranın önünü açıcı, fakat zarar verici yönlerini bertaraf eden, genel kapsamlı, daha çok ikincil düzenlemelerle işin yürütülebileceği bir adım attık." 

Bitcoin yükselecek mi? Yatırımcılar dikkat!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön