29 / 03 / 2024

EYT’de son dakika gelişmesi! Hazine Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Kimler EYT’den yararlanacak?

EYT’de son dakika gelişmesi! Hazine Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Kimler EYT’den yararlanacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milyonlarca vatandaşın büyük bir heyecan ile beklediği EYT ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Nebati, EYT ile ilgili açıklamalarını duyururken öğretmenlerin sorunlarına da aynı şekilde değindi. İşte detaylar…



Milyonlarca insan çok uzun zamandır Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili açıklanacak olan son kararı can kulağı ile bekliyor. EYT için karar verilen maddeler ile ilgili her gün yeni haberler çıkarken son açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den geldi.

Nebati, EYT’nin haricinde öğretmenlerin sorunlarına da aynı şekilde değinerek resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan konu ile ilgili resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan bir paylaşımda bulundu.

Nebati, Twitter hesabından yapmış olduğu açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt vererek, "Sayın Kılıçdaroğlu, bizim panik ile yaptığımız hiçbir işimiz bulunmuyor, sadece sizin rol kapma girişimlerinizi deşifre ediyoruz. 27 Temmuz gününden bu güne Adalet Bakanlığı'mız ile birlikte dar gelirli olan vatandaşlarımıza yönelik devam eden çalışmalarımız kamuoyunun zaten malumudur. Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve öğretmenlerimiz konusunda da ilgili olan bakanlıklarımız ile koordineli çalışmalarımız uzun süredir devam ediyor. Anlaşıldığı üzere bizi yakından takip ediyorsunuz. Bizi izlemeye devam edin" ifadelerini kullandı.

EYT’de son dakika gelişmesi! Hazine Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Kimler EYT’den yararlanacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön