24 / 04 / 2024

EYT’de son dakika gelişmesi! Bakan tarih verip tek tek anlattı!

EYT’de son dakika gelişmesi! Bakan tarih verip tek tek anlattı!

Yaklaşık 2.5 milyon kişinin yılbaşından beri beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT’nin kanunlaşmasıyla ilgili tarih verirken, çok önemli açıklamalarda da bulundu.



Artık beklemekten sabrı tükenen EYT mensuplarına son olarak en yetkili ağızdan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den çok önemli bir duyuru geldi.

 EYT’de son dakika gelişmesi! Bakan tarih verip tek tek anlattı!

Vedat Bilgin, EYT düzenlemesinin TBMM’ye geleceği tarihi açıklarken, yaklaşık 2.5 milyondan fazla EYT’liyi de ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesinin Meclis’e geleceği tarihi bildirdi ve düzenlemeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

2.5 milyondan fazla EYT’linin beklediği haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan Kabine Toplantısından sonra gazetecilerin EYT hakkındaki sorularını yanıtladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön