26 / 04 / 2024

netflix

netflix

Spotify uygulamasının yeni bir üyelik modeline hazırlandığı iddia edildi. Spotify kullanıcısı, hesabını iptal etmek istediğinde yeni bir ‘Platinum’ abonelik modeli gönderildiğini açıkladı. Buna göre yeni sistem bireysel plandan 2 kat daha pahalı olacak.

Netflix'te kripto para dönemi! İşte WhiteBIT-Netflix ortaklığının detayları

Avrupa’nın en popüler kripto para borsalarından biri olan Ukrayna merkezli WhiteBIT,  abone sayısı ile dikkat çeken ve ikonik bir marka haline gelen Netflix ile bir ortaklık anlaşması imzaladı. Avrupa’daki kulanıcılar Netflix'e kripto para ile ödeme yaparak abone olabilecek!.

BluTV abonelik ücretine bir zam daha geldi! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

BluTV abonelik ücretlerine bu sene içerisinde ikinci kez zam yapıldı. Peki eylül 2022 itibariyle BluTV aylık ve yıllık abonelik fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar...

Netflix'de hangi paket kaç lira? Netflix 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye dahil 196’dan fazla ülkede 200 milyonu aşkın kullanıcı tarafından izlenen Netflix fiyatlarını güncelledi. Peki en popüler film ve dizi izleme platformu Netflix üyelik ücreti kaç lira? İşte 22 Eylül 2022 Netflix fiyat listesi ve Netflix paket içerikleri...

Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarına yine zam yaptı… 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Popüler dizi ve film platformu Netflix Türkiye, abonelik fiyatlarını maalesef bir kez daha arttırma kararı aldı. Netflix yapmayı planladığı zamlar ile servis daha da fazla oranda abone kaybedebilir.

Netflix’te çöküş devam ediyor! Güncel Netflix Türkiye üyelik ücretleri! 14 Eylül 2022 fiyat listesi...

Son dönemde ekonomik krizin eşiğinde olan Netflix, animasyon ekibine faturayı kesti. Şirket, büyük bir küçülme yaşarken işten çıkarmalarda başladı. Ayrıca Netflix geçtiğimiz gün ücretlerine de yeni bir zam daha yapmıştı. İşte güncel Netflix Türkiye üyelik ücretleri ve diğer detaylar...

Netflix'e bir zam daha! İşte güncel Netflix fiyat listesi! Hangi paket, ne kadar?

Dijital seyir platformunun sunduğu Temel, Standart ve Özel olmak üzere 3 farklı plana da zam yapılarak fiyat değişikliği yaşandı.

Netflix, Disney+, Amazon Prime, MUBİ, BLU TV ve İNDİEFLEX 30 Ağustos 2022 aylık abonelik tam fiyat listesi…

Eğlenceli vakit geçireceği aktivite arıyor. Dizi ve film izlemek isteyenler için aylık abonelikli dizi film platformları imdadınıza yetişiyor. Aylık abonelik fiyatının ne kadar olduğu ise herkes için merak konusu. İşte Netflix, Disney+, Amazon Prime, MUBİ, BLU TV ve İNDİEFLEX 30 Ağustos 2022 aylık

Spotify ücretlerine zam yaptı! İşte yeni Spotify ücretleri…

Çevrimiçi podcast ve müzik dinleme uygulaması olan Spotify Türkiye’de pek çok kullanıcıya sahip popüler bir uygulama. Çoğunlukla gençlerin üyelik oluşturduğu uygulamadan yüzlerce albüm ve podcaste erişmek mümkün. Bu erişim kolaylığı Spotify’ı Türkiye’de daha da popüler hale getiriyor.

Bu haber Netflix kullanıcılarını darmadağın edecek!

Netflix abonelik ücretlerinde değişikliğe gideceğini duyurmuştu. Netflix temel, standart ve özel planlarına zam yaptı. Peki Netflix üyelik ücreti 2022 ne kadar oldu? Netflix standart, temel ve özel plan ücreti ne kadar? İşte Netflix 2022 fiyat listesi…

Dünya devi Netflix batıyor mu? Popüler internet televizyon ağı açıkladı

Dünya ünlü internet televizyonu Netflix, 2022 yılının ikinci çeyreğinde bir milyona yakın kullanıcı kaybetmesi akıllara, ”Netflix, batıyor mu” sorusunu getirdi. İşte detaylar…

Netflix kullanıcılarına kötü haber: Fiyatlara bir kez daha zam geldi

Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Netflix, Türkiye'de fiyatlarını bir kez daha artırdı. Eylül ayında platformun standart planını 97,99 TL'ye yükselten Netflix, şimdi bu fiyatı 149,99 TL olarak revize etti.

Netflix'e zam geldi! Dünyanın en pahalı aboneliği Türkiye'de! Ücretler ne kadar, kaç TL oldu?

Netflix Türkiye abonelik ücretlerine zam geldi, kullanıcıları şaşırttı! İşte detaylar...

Netflix'ten sosyal medyanın gündemine oturan iş ilanı: Başvurusu kabul edilenler 900 bin dolar maaş alacaklar

Sosyal medya bunu konuşuyor! Netflix'in, yılda 900 bin dolara kadar maaş alacak yapay zeka uzmanı için yayımladığı iş ilanı gündeme oturdu.

Exxen, Spotify, Youtube Premium, Netflix platformları kullananlar! Yüzde 50'si iade edilecek!

Bazı dijital platform harcamalarının yarısının karşılanacağı haberi duyuruldu. Netflix, Youtube Premium, Exxen, Spotify ve Amazon Prime gibi birçok dijital platform ödemelerine destek geldi. Bu platform kullanıcıları artık yarı fiyatına ödeme yaparak indirimli kullanmak mümkün olacak. 

Netflix şifre paylaşımını yasakladı, abonelikte artış yaşandı!

Netflix kısa süre önce şifre paylaşımına kısıtlama getirmişti. Bu kısıtlamaların sonucunda, Netflix aboneliklerinin artışı gözden kaçmadı. Dünya çapında dizi ve film platformu olan Netflix, getirdiği yasakların sonucunu olumlu bir şekilde almaya başladı. 

Netflix şifre paylaşımı yapanın faturasına yansıma yapacak! Bakın şifre paylaşan ne kadar ödeyecek?

Netflix, kullanıcıların hesaplarını paylaşma alışkanlıklarına yönelik yaptığı sıkı denetimlerin ardından, ABD'deki kullanıcılarından hesap paylaşımı için ücret talep etmeye başladı. Hesap sahibiyle aynı evde yaşamayan kişiler ek ödeme ile hesap paylaşımdan yararlanabilecekler.

Netflix şifre paylaşımına yönelik önlemler başladı

Netflix, müşterilerini parola paylaşma günlerinin sona erdiği konusunda uyarmaya başladığını söyledi. Yayıncı, üyelere gönderdiği bir e-postada şunları söyledi: “Netflix hesabınız sizin ve birlikte yaşadığınız insanlar, yani eviniz içindir.”

Netflix, şifre paylaşımına karşı önlemlerini genişletiyor ve ABD'den ücret talep ediyor!

Netflix, şifre paylaşımıyla ilgili yeni önlemler alarak ABD'de ücretlendirme politikasını uygulamaya başladı. İşte ayrıntılar...

Netflix, ABD'de şifre paylaşımına yönelik baskı başlattı

Netflix kullanıcıları, yayın devinden bir kez daha rahatsız olmaya başladı. Netflix'in ücretsiz hesap paylaşımını ortadan kaldırmak için tasarlanan ücretli paylaşım planı, bu yılın başlarında Kanada, Yeni Zelanda, Portekiz ve İspanya olmak üzere dört ülkede daha uygulandı.

Netflix'e 2023 yaramadı! O ülkeden büyük darbe geldi

Ekonomik olarak en çok eksi değerde yol alan firmalardan biri de Netflix. Netflix'in şifre paylaşma noktasında ilave ücret istediği ülkelerden birisi de İspanya'da 1 milyonu aşkın platform  kullanıcısı aboneliğini bitirdi. Popüler yayın platformu için 2023'te işler yolunda değil.

Evdeki hesap çarşıya uymadı… Parola önlemi Netflix’e 1 milyon kullanıcı kaybettirdi!

Avrupa’da yapılan pazar araştırmasına göre ünlü platformun parola paylaşımına karşı yasak getirmesi yarardan çok zarara neden oldu. Platformun, bu yılın başından bu yana sadece İspanya’da 1 milyonu aşkın kullanıcıyı kaybettiği ortaya çıktı.

Apple, Disney veya Netflix’i satın mı alıyor!

165 milyar doları olan Apple, Netflix ve Disney gibi büyük firmaları satın alacak mı? Yoksa satın almaktan mı çekiniyor. İşte ayrıntılar…

Netflix’e para ödemek istemeyenler bu mecraları tercih ediyor!

Ücretsiz Netflix alternatifi olabilecek siteleri ve platformlar herkes tarafından merak ediliyor. Netflix alternatifi olarak öne çıkan 20 en iyi ücretsiz platform belirlendi. İşte herkesin merak ettiği o mecralar…

netflix Haberi

netflix

ShiftDelete’de yer alan habere göre Spotify şirketi, Spotify’dan Apple Music’e geçmek için üyeliğini iptal etmiş kullanıcıya “Platinum” adlı yeni abonelik hizmetinden bahseden bir anket gönderdi. Durum hakkında konuşan kullanıcı, “Bana göndermiş oldukları o ankette Spotify’ın yakınlarda tanıtacağı abonelik hizmeti hakkında detaylar yer alıyordu. ‘’ şeklinde konuştu.

Spotify uygulamasının yeni bir model üzerine daha çalıştığı söyleniyor.

Kullanıcı, ’’Spotify bana paylaştıkları özellikler için gelecek ay Spotify uygulamasına yeniden dönüp dönmeyeceğimi sordu” diye açıklamalarına devam etti.

Spotify, geçen Şubat ayında müzikler için uygulamada CD kalitesinde bir altyapı hazırladığını da açıklamıştı.

SPOTIFY ÜYELİK ÜCRETLERİNE ZAM YAPTI

Spotify üyelik ücretlerine zam yaptığını duyurdu. Spotify’ın yaptığı açıklama ise:

"Tadını çıkarmak istediğin yepyeni içerikler ve özelliklerle en iyi deneyimi sana sunmak için yenilik ve yatırım yapmaya devam edebilmemiz amacıyla 1 Ağustos 2022...