26 / 04 / 2024

Spotify yeni sistemini açıkladı: 2 kat daha pahalı olacak!

Spotify yeni sistemini açıkladı: 2 kat daha pahalı olacak!

Spotify uygulamasının yeni bir üyelik modeline hazırlandığı iddia edildi. Spotify kullanıcısı, hesabını iptal etmek istediğinde yeni bir ‘Platinum’ abonelik modeli gönderildiğini açıkladı. Buna göre yeni sistem bireysel plandan 2 kat daha pahalı olacak.



ShiftDelete’de yer alan habere göre Spotify şirketi, Spotify’dan Apple Music’e geçmek için üyeliğini iptal etmiş kullanıcıya “Platinum” adlı yeni abonelik hizmetinden bahseden bir anket gönderdi. Durum hakkında konuşan kullanıcı, “Bana göndermiş oldukları o ankette Spotify’ın yakınlarda tanıtacağı abonelik hizmeti hakkında detaylar yer alıyordu. ‘’ şeklinde konuştu.

Spotify uygulamasının yeni bir model üzerine daha çalıştığı söyleniyor.

Kullanıcı, ’’Spotify bana paylaştıkları özellikler için gelecek ay Spotify uygulamasına yeniden dönüp dönmeyeceğimi sordu” diye açıklamalarına devam etti.

Spotify, geçen Şubat ayında müzikler için uygulamada CD kalitesinde bir altyapı hazırladığını da açıklamıştı.

SPOTIFY ÜYELİK ÜCRETLERİNE ZAM YAPTI

Spotify üyelik ücretlerine zam yaptığını duyurdu. Spotify’ın yaptığı açıklama ise:

"Tadını çıkarmak istediğin yepyeni içerikler ve özelliklerle en iyi deneyimi sana sunmak için yenilik ve yatırım yapmaya devam edebilmemiz amacıyla 1 Ağustos 2022 tarihinden itibaren Premium Bireysel planının fiyatını artıracağız.

Daha öncesinde aylık 17,99 Türk Lirası olan Premium Bireysel planının güncel fiyatı ayda 20,99 Türk Lirası olacaktır. Premium Bireysel üyesi olduğun zaman geçerli fiyattan 60 gün boyunca yararlanabilirsin. Yeni güncellenmiş fiyat Ekim ayındaki fatura tarihinden itibaren geçerli olacaktır.

Premium üyesi olduğun için teşekkür ederiz.

Spotify Ekibi."

Spotify yeni sistemini açıkladı: 2 kat daha pahalı olacak!


Geri Dön