25 / 04 / 2024

spotify

spotify

Spotify uygulamasının yeni bir üyelik modeline hazırlandığı iddia edildi. Spotify kullanıcısı, hesabını iptal etmek istediğinde yeni bir ‘Platinum’ abonelik modeli gönderildiğini açıkladı. Buna göre yeni sistem bireysel plandan 2 kat daha pahalı olacak.

Spotify üyelik ücretleri ne kadar? İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Müzik platformları arasındaki rekabet her gün artmaya devam ediyor. Peki Spotify üyelik ücretleri ne durumda? İşte tüm detaylar...

Spotify'dan dev kampanya! 3 ay ücretsiz olacak

Popüler müzik platfotmu Spotify Premium'dan yeni bir kampanya geldi. Firma 3 ay geçerli olacak Premium hesabı vermeye başlıyor. 

Spotify ücretlerine zam yaptı! İşte yeni Spotify ücretleri…

Çevrimiçi podcast ve müzik dinleme uygulaması olan Spotify Türkiye’de pek çok kullanıcıya sahip popüler bir uygulama. Çoğunlukla gençlerin üyelik oluşturduğu uygulamadan yüzlerce albüm ve podcaste erişmek mümkün. Bu erişim kolaylığı Spotify’ı Türkiye’de daha da popüler hale getiriyor.

Öğrenciler buraya! Apple, Samsung, Youtube ve Microsoft’tan size özel kampanya! Bu fırsat kaçmaz

Dünya markalarının öncüleri arasında yer alan Apple, Samsung, YouTube, Spotify ve Microsoft öğrencilere özel kaçırılmayacak fırsatlar sağlıyor. İşte detaylar…

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İspanya'nın köklü futbol kulübü Barcelona, tarihinde bir ilke imza atarak 65 yıllık Camp Nou Stadı'nın ismini ilk kez değiştirdi.

Spotify ücretlerine büyük zam geldi! 2023 Spotify aylık abone ücreti ne kadar oldu?

Dünyanın en çok kullanılan müzik dinleme platformu Spotify'ın ücretlerine zam geldiği bildirildi. Böylece platformun en düşük bireysel abonelik ücreti 29,99 liradan 39,99 liraya yükseldi.

Spotify’a da zam geliyor: Abonelik ücretleri güncelleniyor! İşte yeni fiyatlar...

Dijital müzik servisi Spotify'ın abonelik ücretlerine zam geleceği ortaya çıktı. Peki ne kadar zam gelecek? İşte detaylar...

Gençler bu haber sizi üzebilir! Spotify'a zam mı geliyor? 

Dünyanın tercih listesinde ilk sıralarda yer alan online müzik dinleme platformu Spotify'a yeni zam dalgası yolda. Yeni ilave edilecek 'Supremium' paketi, en pahalı seçenek haline gelirken diğer paketlerin fiyatları da artacak. İşte ayrıntılar.

Spotify’a milyon dolarlık ceza!

İsveçli müzik platformu Spotify, istenen tüm kişisel verileri ve uluslararası veri transferleri hakkında ayrıntılı bilgi sağlayamamasından dolayı ceza aldı. İşte haberin detayları!

Exxen, Spotify, Youtube Premium, Netflix platformları kullananlar! Yüzde 50'si iade edilecek!

Bazı dijital platform harcamalarının yarısının karşılanacağı haberi duyuruldu. Netflix, Youtube Premium, Exxen, Spotify ve Amazon Prime gibi birçok dijital platform ödemelerine destek geldi. Bu platform kullanıcıları artık yarı fiyatına ödeme yaparak indirimli kullanmak mümkün olacak. 

Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini duyurdu!

Sevilen müzik platformlarından biri olan Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini açıkladı. İşte detaylar!

Spotify'dan Premium büyüme! Aktif kullanıcı sayısı 500 milyonu geçti

Kullanıcılara müzik, podcast ve diğer ses içeriklerini ücretsiz veya ücretli bir abonelik planı aracılığıyla çevrimiçi olarak dinleme imkanı sunan Spotify, bugün bir duyuru yaptı ve önemli bir kilometre taşını geride bıraktıklarını ilan etti. 

Spotify yeni özelliğini sunacak! Artık bunu yapabileceksiniz

Spotify, ne tür müzikten hoşlanacağınıza karar verirken belirli çalma listelerindeki müziği yoksaymasını söylemenizi sağlayacak bir özelliği kullanıma sunuyor. 

Spotify Premium üyelik ücretlerine zam geldi! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi...

Spotify, şubat ayından itibaren geçerli olmak üzere Spotify Premium abonelik ücretlerine yüzde 42 oranında zam yapılacağını duyurdu. İşte yeni ücretler...

Vestel 70 inç smart TV’de büyük indirim fırsatı! 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Netflix’ten Youtube’a, Spotify’dan Amazon Prime ve YoutubeKids’e sevilen pek çok platform dahili olarak gelen Vestel Smart TV, 70 inçlik dev ekranıyla tatmin edici bir izleme deneyimine davet ediyor. Peki Vestel 70 inç Smart TV’de başka hangi özellikler var? Fiyatı kaç TL?

Yüksek enflasyondan o kurumda etkilendi! Maliyetleri düşürmek için işten çıkarma duyurusu yaptı

Spotify Technology SA, maliyetleri düşürmek için işten çıkarma ilanı yapmaya hazırlanıyor. Amazon.com Inc'den Meta Platforms Inc'e kadar bazı teknoloji şirketine gibi bu hafta en kısa sürede işten çıkarmalar planlıyor.

Spotify üyelik ücretleri ne kadar oldu? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Müzik platformları arasındaki rekabet günden güne  artmaya devam ediyor. Peki Spotify üyelik ücretleri ne kadar oldu? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Spotify'da dev kampanya tekrar başladı! 28 Kasım 2022 fiyat listesi...

Dünyanın en popüler müzik platformu Spotify, Türkiye'deki ilk üç aylık ücretsiz deneme kampanyasını yeniden başlattı.

spotify Haberi

spotify

ShiftDelete’de yer alan habere göre Spotify şirketi, Spotify’dan Apple Music’e geçmek için üyeliğini iptal etmiş kullanıcıya “Platinum” adlı yeni abonelik hizmetinden bahseden bir anket gönderdi. Durum hakkında konuşan kullanıcı, “Bana göndermiş oldukları o ankette Spotify’ın yakınlarda tanıtacağı abonelik hizmeti hakkında detaylar yer alıyordu. ‘’ şeklinde konuştu.

Spotify uygulamasının yeni bir model üzerine daha çalıştığı söyleniyor.

Kullanıcı, ’’Spotify bana paylaştıkları özellikler için gelecek ay Spotify uygulamasına yeniden dönüp dönmeyeceğimi sordu” diye açıklamalarına devam etti.

Spotify, geçen Şubat ayında müzikler için uygulamada CD kalitesinde bir altyapı hazırladığını da açıklamıştı.

SPOTIFY ÜYELİK ÜCRETLERİNE ZAM YAPTI

Spotify üyelik ücretlerine zam yaptığını duyurdu. Spotify’ın yaptığı açıklama ise:

"Tadını çıkarmak istediğin yepyeni içerikler ve özelliklerle en iyi deneyimi sana sunmak için yenilik ve yatırım yapmaya devam edebilmemiz amacıyla 1 Ağustos 2022...