26 / 04 / 2024

Netflix’te çöküş devam ediyor! Güncel Netflix Türkiye üyelik ücretleri! 14 Eylül 2022 fiyat listesi...

Netflix’te çöküş devam ediyor! Güncel Netflix Türkiye üyelik ücretleri! 14 Eylül 2022 fiyat listesi...

Son dönemde ekonomik krizin eşiğinde olan Netflix, animasyon ekibine faturayı kesti. Şirket, büyük bir küçülme yaşarken işten çıkarmalarda başladı. Ayrıca Netflix geçtiğimiz gün ücretlerine de yeni bir zam daha yapmıştı. İşte güncel Netflix Türkiye üyelik ücretleri ve diğer detaylar...



Dünyanın en büyük şirketleri, küresel ekonomideki dalgalanmalar ve ön görülemezlik nedeniyle bir takım önlemler almaya devam ediyor. Kimi zaman bu önlemler, işten çıkarma gibi acımasız kararlara kadar varabiliyor. Son dönemde sıkıntı yaşayan şirketlerden birisi olan Netflix de zorlu bir süreçten geçiyor.

Netflix, animasyon departmanından 30 çalışanı işten çıkarıldı!

Zor ve çalkantılı zamanlardan geçen platform, geçtiğimiz aylarda abone kaybetmeye başladıklarını duyurmuştu. Çalışanlarıyla da birçok kez sorun yaşayan Netflix, rakip platformların da güçlenmesiyle büyük yaralar almaya devam ediyor. Daha önce küçülmeye gideceğini açıklayan platform, birçok projeyi iptal ederken şirket içinde bir kez daha işten çıkarma yoluna gitti. 

Diğer taraftan Netflix, animasyon departmanının küçülmesinin daha kaliteli işlerin kapısını açacağını düşünüyor. Fakat son 4 ayda iyice küçülen şirketin nasıl verimle çalışacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. Zira şirket, yaz ayı boyunca 450’den fazla çalışanı ile yollarını ayırdı.


Geri Dön