26 / 04 / 2024

Netflix şifre paylaşımı yapanın faturasına yansıma yapacak! Bakın şifre paylaşan ne kadar ödeyecek?

Netflix şifre paylaşımı yapanın faturasına yansıma yapacak! Bakın şifre paylaşan ne kadar ödeyecek?

Netflix, kullanıcıların hesaplarını paylaşma alışkanlıklarına yönelik yaptığı sıkı denetimlerin ardından, ABD'deki kullanıcılarından hesap paylaşımı için ücret talep etmeye başladı. Hesap sahibiyle aynı evde yaşamayan kişiler ek ödeme ile hesap paylaşımdan yararlanabilecekler.



Netflix’in yeni attığı bir adım gündeme damga vurdu. Artık Netflix hesap sahibi haricinde aynı evde yaşamayan ve hesap paylaşımından yararlanmak isteyen kişiler ek ödeme yapacak. Bu dolar 8 dolar olarak belirlenmiş olup Netflix tarafından talep edilmektedir. Bu durumda, aileniz veya arkadaşlarınızla Netflix şifrenizi paylaşıyorsanız, artık faturanıza yansıyacak!

Netflix hesap paylaşım özelliğinden yararlanmak isteyenler artık 8 dolar ödeyecek

Netflix, kullanıcılarının hesap paylaşımı alışkanlıklarına yönelik yeni bir politika ile karşımıza çıkıyor. Dünya çapında popüler streaming servisi, aynı evde yaşamayan kullanıcılar için şifre paylaşımına ek ücret uygulamasını başlattı. Bu yeni uygulamayla birlikte, ana konut dışında platforma erişen her kullanıcı için ana hesap sahibinin aylık ek 8 dolar ödemesi gerekiyor.

Bu aşamada, Ekstra Üye ekleme hizmeti yalnızca Standart ve Premium Planlar için kullanılabilir durumda, Temel ve Reklamlı Standart Planlar bu ek hizmeti içermiyor. İngiltere'deki Netflix kullanıcıları da aynı şekilde ödeme yapacak. Onlar için belirlenen aylık ödeme tutarı 4.99 pound'tur. Bu, mevcut plan abonelikleri üzerine önemli bir maliyet artışına işaret ediyor.


Geri Dön