29 / 03 / 2024

Konut satışında kripto para dönemi başlıyor mu?

Konut satışında kripto para dönemi başlıyor mu?

İkinci konutlara odaklı bir emlak platformu olan ve değerlemesi 1 milyar dolara ulaşan Pacaso, konut satışlarında kripto para kullanılabilmesi için harekete geçti.



İkinci konutlara odaklı bir emlak platformu olan ve değerlemesi 1 milyar dolara ulaşan Pacaso, müşterilerin dijital varlıklar aracılığıyla konut satın almalarına imkan sunmak için BitPay ile bir ortaklık gerçekleştirdi.

Investingcom'da yer alan habere göre; şirket tarafından yapılan açıklamada, konut satın alan kişilerin ödemelerini kripto para kullanarak yapabileceklerini ve sonrasında bakiyenin geri kalanını fiat ve kripto para kullanarak geri alabileceklerini dile getirdi. Destek verilen kripto paralar arasında Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE ve Wrapped Bitcoin (WBTC) yer alıyor.

Konut satışında kripto para dönemi başlıyor mu?

Pacaso’nun kurucu ortağı ve CEO’su Austin Allison, firmanın yeni ödeme yönteminin emlak endüstrisinde kripto paraların ve Blockchain’in artan popülaritesine cevap olarak uygulanacağını dile getirdi.

Austin Allison, "Uluslararası olarak genişledikçe ve gelen taleplere cevap verebilmek için müşterilerimize mümkün olduğunca çok sayıda ödeme seçeneği sunabilmeliyiz." diye konuştu.

Konut satışında kripto para dönemi başlıyor mu?

BitPay CEO’su Stephen Pair, emlak gibi büyük satın alımların ödemelerinin kripto paralar ile yapılabilmesi seçeneğinin gün geçtikçe yaygın hale geldiğini belirtti.

 

Stephen Pair, "Kripto paralar için pazar potansiyeli çok büyük ve tüketicilerin önümüzdeki 12 ay içinde kripto para birimini kullanarak yapacakları alımların tahmini değeri 55 milyar dolar" açıklamasında bulundu.

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto parayla gayrimenkul satışında rekor kırıldı! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön