18 / 04 / 2024

Rusya'dan yeni kripto hamlesi: Şartlı izin verilecek!

Rusya'dan yeni kripto hamlesi: Şartlı izin verilecek!

Moskova, kripto para birimlerini yasaklamayı onaylamadı ve bunun yerine onları Rusya'nın finansal sistemine entegre etmek amacıyla çalışma planını açıkladı. 



Rus hükümeti, kripto para birimlerini düzenleyen yasalar kapsamında bir çerçeve planladı. Yeni politikanın hedefi, özel yatırımcıların haklarını güvenceye alırken, dijital varlıkların suçu finanse etmek amacıyla kullanılmasına engel olmak ve dijital belirteçlerin Rusya'nın finansal sistemine entegre olmasını sağlamak. 

Rusya dan yeni kripto hamlesi: Şartlı izin verilecek!

Moskova'nın resmi basın servisi tarafından gerçekleştirilen duyuruda, “Hükümet, Rusya'daki dijital para birimlerinin geleceğini belirledi. Bu tür finansal varlıkların dolaşımı ve özel yatırımcıların haklarının korunması, profesyonel piyasanın tüm katılımcıları için katı yükümlülüklerle devlet tarafından düzenlenecek” ifadeleri kullanıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön