27 / 04 / 2024

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nour Bulbul, Ghaleb Bulbul ve Bashar Bulbul ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Enez Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enez Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bildik tarafından kuruldu.

Ersavaş Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersavaş Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Ersavaş tarafından kuruldu.

Prizma Taahhüt Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Taahhüt Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Bozkurt tarafından kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Mtl Proje Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtl Proje Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Mutlu tarafından kuruldu.

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bozkurt tarafından kuruldu.

İnnova Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnnova Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergül tarafından kuruldu.

Tünyap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tünyap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Akkaya tarafından kuruldu.

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Ramazan Tümben tarafından kuruldu.

Gölal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Nurettin Gölal tarafından kuruldu.

Emda Akaryakıt Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Emda Akaryakıt Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Tuncay Alçay tarafından kuruldu!

Sinerji Yakıt İstasyonları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Yakıt İstasyonları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Erdi Uçar ve Umut Hasan Selvi ortaklığında kuruldu.

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nour Bulbul, Ghaleb Bulbul ve Bashar Bulbul ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu. 


Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1.  Her türlü  inşaat işlerini taahhüt etmek, 2.  Yurt içi veya Yurtdışı  gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlara her türlü gayrimenkullerle ilgili profesyonel danışmanlık hizmeti sunmak mühendislik müşavirlik ve  kontrollük hizmetleri yapmak, perspektif ve maket yapımı, restorasyon projeleri hazırlanması, bunlarla ilgili her türlü plan ve projeler, teklif  dosyaları, fizibilite ve etütlerin hazırlanması, keşif  raporları ve her türlü teknik kontrol hizmetleri tatbikat projeler hazırlanması, hesap raporları ve en geniş anlamda yapı gayrimenkul danışmanlık hizmetinin sunulması. Veya bu...