26 / 04 / 2024

Tim Cook

Tim Cook

Apple CEO'su Tim Cook, çalışanlarda olması gereken 4 önemli özelliği açıkladı! İşte detaylar...

Apple, Danimarka ve İrlanda'da iki veri merkezi kuracak!

Apple, Avrupa’da iki yeni merkezi açacağını duyurdu. Apple CEO'su Tim Cook firmanın Danimarka ve İrlanda 'da iki yeni veri merkezi inşa edeceğini açıkladı.

Apple yılın ilk mağazasını Türkiye'de açacak!

ABD'li teknoloji devi Apple'ın Ceo'su Tim Cook, şirketin küresel yatırımlarında Türkiye'nin başı çektiğini ifade etti...

TİM açıkladı! Kasım'da otomotiv endüstrisi en fazla ihracat gerçekleştiren sektör oldu

Otomotiv endüstrisi, geçen ay en fazla ihracat yapan sektör olarak gerçekleşti. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan veriler ve haberin ayrıntıları...

TİM Başkanı Gültepe: 375 milyar dolarlık hedefe kilitlendik!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ihracatçılar olarak 2028 yılı için 375 milyar dolarlık hedefe odaklandıklarını vurgulayarak, "Bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Airfryer almak isteyenler dikkat! Karaca'dan 700 TL'lik indirim

Karaca Kasım ayına ait kampanyalarını duyurdu. Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryerin fiyatında da 700 TL'lik bir indirim oldu. İşte indirimin detayları...

TİM Başkanı Gültepe’den kur çıkışı! ‘İstediğimiz seviyede değil!’

Kurda denge isteyen ve dövizi dizginlemeye çalışırken, ihracatçıyı vurmamak gerektiğini vurgulayan iş insanları, “Kurlar ihracatçının çok isteği seviyede değil” dedi. İş insanları, maliyetler de katıldığında kurun rekabetçilikte Türkiye’yi pahalı noktaya koyduğunu söyledi.

Karaca'nın konuşan airfryeri bir gecede zamlandı: İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı

Yükselen döviz kuru birçok ürünün fiyatlarında artışlara neden oldu. Ayrıca yapılan vergi arttırımı da fiyatların yükselmesinde önemli bir rol oynadı. Peki Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer ne kadar, kaç TL oldu? İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı...

TİM Başkanı'ndan asgari ücret açıklaması! Maksimum 300-400 dolar olmalı...

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, temmuz ayında ara zam gelmesi beklenen asgari ücrete dair değerlendirmelerde bulundu.

TİM Başkanı Mustafa Gültepe ihracatta rekor sözü verdi!

Küresel talebin Türkiye’nin ihracatında belirleyici rol oynadığını belirten Gültepe, "Ekonometrik modelleme yöntemlerinden faydalanarak bir ihracat tahmini hazırladık. İhracatta bu yıl 265 milyar dolarla yeni bir rekora imza atacağız” dedi.

Apple'dan milyar dolarlık anlaşma

Kendi çiplerini üretmesi planlanan Apple, Broadcom şirketi ile milyonlarca dolara varan anlaşmaya imza attı. Çok yıllı yeni iş birliği haberi ile herkesi şaşırttı. Apple’ın CEO’su Tim Cook, ABD ekonomisine yatırımlarımız devam edecek dedi.

Karaca Air Pro Cook Airfryer indirime girdi! İşte Karaca Air Pro Cook Airfryer fiyat listesi...

Karaca Air Pro Cook Airfryer indirime girdi. Peki Karaca Air Pro Cook Airfryer fiyatları ne kadar oldu? İşte Karaca Air Pro Cook Airfryer fiyat listesi...

Deutsche Bank'tan euro için dev tahmin geldi! 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Deutsche Bank AG'nin Makro Araştırma Başkanı Tim Baker'den euro için dev tahmin geldi. Açıkladığı rakam 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Altın dehası İslam Memiş'ten büyük ikaz geldi! Bu tuzağa sakın düşmeyin

Altın ve dövizdeki dalgalanma ile açıklamalar yapan Piyasa dehası İslam Memiş bayramda dikkat çeken bir ikaz yaptı. "Bugüne kadar böyle bir hal görmemiştim" diyen İslam Memiş, altın ve döviz ücretlerindeki tuzağı yazdı: Altın ve dolar ücretlerinde yükseliş ne kadar sürecek?

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer 3 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer, közleme, ızgara, pişirme, ısıtma, meyve sebze kurutma ve ev yoğurdu yapma fonksiyonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Karaca Konuşan Airfryer ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 20 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Space Gray, kızartma, ev yoğurdu, sebze - meyve kurutma ve sulu yemek hazırlama fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Peki ürün ne kadara satılıyor? 

Tim Cook Haberi

Tim Cook

Apple CEO’su Tim Cook geçtiğimiz hafta Avrupa'ya bir ziyarette bulundu. Gezisi sırasında Apple Store’ları ve şirket ofislerini gezen Cook, ayrıca Napoli Federico II Üniversitesi’nden de İnovasyon ve Uluslararası Yönetim alanında fahri yüksek lisans derecesi aldı.

Apple CEO’su üniversite derecesini aldıktan sonra öğrencilerle bir araya geldi. Okulda kısa bir söyleşi yapan Tim Cook, öğrencilere iş hayatında başarılı olabilmeleri tüyolar verdi. Başarı elde etmek için çalışanlarda olması gereken  önemli özellikleri de sıralayan CEO, Apple’da çalışmak isteyenlerin şu 4 özelliğe sahip olması gerektiğini söyledi:  iş birliği, yaratıcılık, merak ve uzmanlık.

İş birliği

Apple CEO’su Tim Cook , iş birliğinin Apple’da yeni ürünler yaratmak için kritik olduğunun altını çizdi. Bireysel katkıların gerçekten oldukça önemli olduğuna değinen  Apple CEO’su fakat birlikte çalışan küçük ekiplerin...