16 / 04 / 2024

Time Life İstanbul fiyat

Time Life İstanbul fiyat

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 540 bin TL'ye!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ataollah Hematizadeh ve Hamidreza Goudarzi ortaklığında kuruldu.

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 385 bin TL'den başlıyor!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nın Ümraniye semtinde hayata geçirilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 385 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2021 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

Easy Life İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Easy Life İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Chadi El Ahmad ve Soufiane Hamoudan tarafından kuruldu.

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Bölgenin en büyük caddesi, Onur Park Life İstanbul'da ticari alan kiralamaları başladı. Onur ParkLife İstanbul, toplamda 231 cadde dükkanıyla, bölgenin en büyük cadde avm konsepti olacak.

Onur Park Life İstanbul 3. etapta hastane inşa edilecek!

Onur Park Life İstanbul'un üçüncü etapta bir de hastane inşa edilmesi planlanıyormuş. Firma buranın işletmesini bir hastane zincirine verecekmiş. Kiralama için hastane gruplarıyla görüşmelere başlanmış... 

Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor...

Onur Park Life projesinde anahtar teslimleri başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş ve Onur Çimento Yapı A.Ş,  yarım asırlık deneyimi ile demir, çimento ve betonun; mühendislik ve mimarlığın bir araya gelmesiyle güvenin inşa edildiği Onur Park Life İstanbul’da ilk etabın satışları tamamlandı. 

Onur Park Life İstanbul'dan konuşturan kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan 61 aya sıfır faiz; 120 aya 0,44 faiz oranı, yüzde 5 peşinatlı vadeli dev kampanya. Kampanya için son gün 2 Nisan.

Onur Park Life İstanbul'da 120 ay 0,44 faiz avantajı!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Onur Park Life İstanbul'da yüzde 5 peşinat, 0,44 faiz oranıyla 120 ay vadeli ödeme avantajı sunuyor.

Onur Park Life İstanbul’da çok özel kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan yüzde 5 peşinatlı, yüzde 20’si teslimde ödemeli, 0,69 oranlı ve 120 ay vadeli dev kampanya! Üstelik Mart ayına kadar geçerli!

Onur Park Life İstanbul projesi 0,69 oranı ile 120 ay vade!

Onur Park Life İstanbul ‘un dizaynında, '' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunuluyor.

Time Life İstanbul fiyat Haberi

Time Life İstanbul fiyat

Ayk Plus Yapı tarafından hayata geçirilen Time Life İstanbul projesinde 1+1 konutların fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. 

İstanbul Ümraniye ile Ataşehir sınırında hayata geçirilen Time Life İstanbul projesi 2 bin 367 metrekare arsa alanına sahip. Tek blok olarak inşa edilen Time Life İstanbul'da 107 konut yer alıyor. 

1+1 ve 2+1 konut tiplerine yer verilen Time Life İstanbul projesinde, dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor. Time Life İstanbul'da 1+1'ler 540 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Time Life İstanbul projesi İstanbul Çevreyolu ve TEM Otoyolu'na 4 dakika, İstanbul Finans Merkezi'ne 1 dakika, İFM Metro Durağı'na 1 dakika, Bostancı'ya 15 dakika, Avrasya Tüneli'ne 15 dakika, Kadıköy İskele'ye 15 dakika, Üsküdar 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika,...