25 / 04 / 2024

Timsah Arena çim serme işlemi başladı

Timsah Arena çim serme işlemi başladı

Özlüce Tesisleri'nde 6 ayda yetiştirilen Timsah Arena'nın çimlerinin serme işlemine başlandı.16 bin parça halinde taşınacak çimlerin bir hafta içerisinde serilmesi amaçlanıyor.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Aydın Zeybek Arena hayal olarak mı kaldı?

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, "Zeybek Arena Stadı, maalesef Aydın'da gerçekleşmeyen bir seçim yatırımı olmuştur" dedi.

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim!

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de konumlandırılan Pergamon Köşkleri projesinde kişiye özel ödeme alternatifleri sunuluyor. Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim...

GAP Arena Stadı inşaatında son durum!

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadı'ndaki çim iyileştirme çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Timsah Arena Bursastore açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak adlandırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda, Bursastore açıldı.

Timsah Arena'da montaj çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan en büyük anıtsal yapı olan yeni stadyumda, kamuoyunun merakla beklediği ‘timsah kafası’ içi üretimler başladı.

Gaziantep Arena Stadı’nda çim serme işlemlerinde sona doğru gelindi!

Yeni sezona yetiştirilmesi için işçilerin gece gündüz çalıştığı 33 bin kişilik Gaziantep Arena Stadı’nda çim serme işlemlerinde sona doğru gelindi

Timsah Arena çim serme işlemi başladı Haberi

Timsah Arena çim serme işlemi başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve yaklaşık 185 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan yeni stadyumunda çalışmalar son aşamaya geldi.



Özlüce Tesisleri'nde dün kesilmeye başlanan çimler sabah saatlerinden itibaren Timsah Arena'ya özel araçlarla getirildi.



16 bin parça halinde taşınacak çimler, günde bin metrekare serilerek bir hafta içinde bitirilmesi hedefleniliyor.



Bursaspor Çim Sorumlusu Muhittin İpek, çimleri dün sökmeye başladıklarını hatırlatarak, "Şu andan itibaren Timsah Arena'ya getiriyoruz. Kalacağı yerde adapte olmasını ve iyi şekilde bakılmasını sağlayacağız. Yaklaşık 1 hafta içerisinde tamamlayacağız. 1 ay içerisinde de futbol oynamaya elverişli hale gelecek" dedi.