26 / 04 / 2024

Timtaş Yönetimden yenilik

Timtaş Yönetimden yenilik

Profesyonel site yönetimi sektöründe hizmet veren Timtaş Yönetim yaptığı çalışmalarla hizmet verdiği konut sakinlerini memnun etmeye devam ediyor. Hizmet götürdüğü alanlarda fark yaratan Timtaş yönetim bir yeniliğe daha imza attı.

İstanbul'da bazı sitelerde aidatlar kiraları geçti! Siteler kötü yönetiliyor...

İstanbul'da bazı konut sitelerinde aidatlar resmen kiraları geçti. Bazı sitelerde aidatlar 3 bin lirayı aşarken üstelik çoğu site sakinleri de kötü yönetimden şikayetçi. Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından konut site aidatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Konut sitelerinde günübirlik kiralama eziyeti son buluyor!

Site yönetim hizmetleri veren Timtaş Yönetim AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay yaptığı açıklamada “Airbnb Kanunu” şeklinde bilinen Kanun’un, sitelerde hayatı bazen çekilmez hale getiren ve site sakinlerini canından bezdiren günübirlik kiralamayı eziyet olmaktan çıkaracağını belirtti.

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

SGK, 12,5 yıl çalışan bireylere erken emeklilik imkanı sunuyor! EYT beklemek artık tarih oluyor! 

Türkiye'de emeklilik sistemine önemli bir yenilik geliyor. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yürütülen çalışmalar, emeklilik şartlarına annelik ve çocuk sayısını etkileyici faktörler olarak eklemeyi planlıyor. İşte ev kadınlarını ve çalışan kadınları kapsayan EYT konusundaki önemli düzenlemeler…

Konut aidatları sorununun tek çözümü kat mülkiyeti kanunun revize edilmesinden geçiyor!

Timtaş Yönetim AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay, bazı sitelerdeki aidat sorununun, 1965 yılında kabul edilen Kat Mülkiyeti Kanunu revize edilmeden çözülemeyeceğini vurguladı.

Avrupa Merkez Bankası'ndan büyük yenilik! Görenler hayrete düşecek! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Avrupa Merkez Bankası yetkilileri 2025 yılında euro ile ilgili yeni bir yeniliğe imza atacaklarını açıkladı. Görenler hayrete düşecek.  Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Yenilikçi elektrik motoru ve yüksek performansıyla BMW iX3 bayilerde

Tamamen elektrikli bir SUV olan iX3, geleneksel içten yanmalı bir motor yerine elektrikli bir güç aktarma sistemi kullanır. Bu, sıfır emisyon sağlar ve çevreye daha az zarar verir. Elektrikli motoru sayesinde yüksek performans sunar ve hızlanma yetenekleri iyidir. 17 Mayıs 2023 fiyat listesi

Sıfır araba alacaklara Volvo’dan haber var! Volvo Mayıs ayı fiyat listesini duyurdu!

Sıfır otomobil alacaklara Volvo’dan büyük yenilik. Volvo Mayıs ayı fiyat listesini ilgililerin bilgisine sundu. İşte detaylar!

SSK ve BağKur'lular hemen baksın! 5 yıl erken emekli olup daha fazla maaş alacaksınız!

Milyonlarca vatandaşın yüzünü güldüren EYT yasasından sonra emeklilikte ikinci bir yenilik daha geliyor. Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği EYT yasasından sonra emeklilikte ikinci bir tarihi gelişme yaşanıyor.

Özel okullarda deprem isyanı: Veliler binaların depreme dayanıklı olmadığını iddia etti!

İstanbul'da çocukları özel bir eğitim kurumunda eğitim gören veliler İTÜ İnşaat Fakültesi'nin kolejin binalarının riskli olduğunu ve güçlendirilmesi gerektiğine yönelik rapor hazırladığını öne sürerek, yönetimden çözüm bulmasını istedi.

Peugeot’ta yüzde sıfır faiz imkanı! Peugeot Rifter 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Peugeot, göz alıcı yeni tasarımları ve yenilikçi mühendislik anlayışıyla birlikte sürücüsüne her zaman benzersiz bir sürüş keyfi, heyecanlı bir deneyim sunmayı vadediyor. Peugeot Rifter’ları yüzde 0 faiz fırsatıyla almak mümkün.

Decathlon’da seri sonu fırsatları yüzde 45’e varan indirimlerle sizi bekliyor. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Sporun yenilikçi yüzü Decathlon mevsim geçişi nedeniyle seri sonu ürünlerinde ayakkabıdan olta takımına, çadırdan kamp sandalyesine kadar birçok üründe indirme gitti. Yüzde 45’lere varan indirimleri kaçırmayın.

NFT ile en büyük yenilik gayrimenkulde olacak!

Dijital dünyanın son yıldızı NFT bu yıl gayrimenkul alanında da hızlı bir yayılım gösterdi. Peki gayrimenkul sektöründe NFT nasıl bir gelişim kaydedecek? İşte ayrıntılar...

Timtaş Yönetimden yenilik Haberi

Timtaş Yönetimden yenilik


Profesyonel site yönetimi sektöründe hizmet veren Timtaş Yönetim yaptığı çalışmalarla hizmet verdiği konut sakinlerini memnun etmeye devam ediyor. Hizmet götürdüğü alanlarda fark yaratan Timtaş yönetim bir yeniliğe daha imza atarak, enerji sektörü devlerinden Sepaş Enerji ile anlaşma yaparak yönetim hizmeti verdiği sitelere ve site sakinlerine ucuz elektriğin önünü açtı.Türkiye genelinde 16 ilde hizmet veren Timtaş Yönetim, profesyonel yönetim hizmetleri kapsamında site, rezidans, AVM, toplu konut, tesis, bina yönetimlerindeki başarılı çalışmalarıyla adını hızla duyurmaya devam ediyor. Şehirlerin yeni yapılaşma düzeninde gerek duyulan tüm ihtiyaçlara cevap olabilmek adına çalışmalarını ve çözümlerini giderek arttıran Timtaş Yönetim, son olarak enerji sektörü devlerinden Sepaş Enerji ile anlaşma yaparak yönetim hizmeti verdiği sitelere ve site sakinlerine ucuz elektriğin önünü açtı.


Müjde %7 indirim


Timtaş Yönetim Sepaş Enerji...