24 / 04 / 2024

timur nef 08

timur nef 08

Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Timur Gayrimenkul Nef 08 projesinde daire fiyatları 190 bin liradan başlıyor 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede teslimler 2016 yılının içerisinde gerçekleşecek.

Nef tarihin en karlı yatırımına imza attı: Nef Arsa projelerinde satışlar tam gaz!

Türkiye’deki arsaların ortalama bedellerinin son 2 senede iki katına çıktığını vurgulayan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Arsa projesine ilişkin bilgi verdi. Şirketin yeni yatırımlarını da anlatan Timur, sektörü değerlendirdi.

Nef iyilik projelerine yatırımcı olacak!

Nef’in kurucusu Erden Timur, Nef’i kurarken şirketin kârının en az yüzde 51’ini toplumsal fayda için kullanma prensibini belirlediklerini ifade etti...

Nef'in dünya markası olma hedefine adım adım!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, İnşaat ve Konut Konferansı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Timur, Nef Global ile gayrimenkulde bir dünya markası olma hedefine adım adım yaklaştıklarını anlattı.

Nef Brooklyn projesi geliyor!

Nef Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Türk müteahhitlerinin dünyaya daha fazla açılması gerektiğini belirtti.  Timur, “Nef Globali kurduk. Kısa sürede 200’e yakın teklif aldık ve 4’ü projelendirildi. Hedefimiz 2023’te 10 ayrı metropolde olmak” diye konuştu.

NEF dünyanın 10 metropolünde proje inşa edecek!

Erden Timur, Nef’i 2010 yılında kurdu ve 4 yıl gibi kısa bir sürede milyar TL ciroya ulaştırdı. Firma, dünyanın 10 metropolünde proje inşa etmeyi hedefliyor.

Türkiye’nin en prestijli konut projelerine ISVEA imzası!

Birçok prestijli projede yer alan İtalyan ISVEA, Türkiye’nin en gözde konut projeleri arasında gösterilen NEF 98, NEF 08, NEF 22, Soyak Konforia, Sur Yapı İlkbahar ve Kurtköy 360’ın banyolarını İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırıyor.

Timur Nef Sancaktepe satılık daire!

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Sancaktepe projesi 6 blokta 419 konuttan meydana geliyor. Timur Nef Sancaktepe satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Timur Nef Ataköy ev fiyatları 2017!

Merkezi konumuyla dikkat çeken Nef Ataköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede bu yıl Haziran ayında teslimler başlayacak...

Erden Timur: Nef, çalışanların şirketi!

Erden Timur, dağıtılabilir kârının yüzde 51’ini Nef Vakfı’na bağışlayarak değerlendiriyor. Kendi deyimiyle 'önemli bir davası' var.

Emine Timur: Nef'in Foldfome konsepti ile insanlar 1500 TL kira ödediler!

Dünya Gazetesi'nin köşe yazarı Didem Eryar Ünlü köşesinde " Nef Vakfı, hayattan aldığını aşkla hayata geri veriyor " başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazının detayları...

Erden Timur: NEF New York projesinde lansmana yaklaşıyoruz!

Erden Timur, "Magellan neden bize teklif getiriyor? Sebebi biz 5 yıldır, Bentley’in tasarımcısına kapıkolu, Sony’nin tasarımcısına musluk yaptırıyoruz. Lansmana yaklaştığımız New York projesinde de yıldız tasarımcılarla anlaştık" dedi.

Timur Gayrimenkul Nef Merter ne zaman teslim?

Nef Merter 14 projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 270 bin TL ile 720 bin TL arasında değişiyor. Satışların başladığı Timur Gayrimenkul Nef Merter ne zaman teslim?

timur nef 08 Haberi

timur nef 08

Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nef 08 Kağıthane projesi, 11 katlı ve 14 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Projede İstanbul Kağıthane'de konumlandırılıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Nef Kağıthane 08 projesinde taksitler 1.100 TL'den başlıyor. Projede ayrıca yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


Nef Kağıthane 08 Evleri'nde satışa sunulan dairelerin fiyatları 190 bin TL'den başlıyor.


Daire teslimlerinin 2016 yılının içerisinde gerçekleşeceği Nef 08 Kağıthane projesinde cep sineması, spor alanları, oyun alanları, kişisel gelişim stüdyosu bulunuyor.


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Nef 08 Kağıthane projesinde yer alan dairelerin alanları 40 metrekare ile 133 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Nef 08 Kağıthane Projesi iletişim

Tel: 444 9 633

Web: