19 / 04 / 2024

Tina Turner İsviçre malikane

Tina Turner İsviçre malikane

ABD'li rock'n roll divasi Tina Turner (82) ile Alman prodüktör Erwin Bach (65) çifti, İsviçre'den 76 milyon dolar bedelle bir malikane satın aldı. Turner, bu malikaneyi hafta sonları eşiyle keyif yapmak amacıyla aldı. 

1952'de İsviçre'de 'kiraların kontrolü kaldırılsın' talebine ret kararı!

1952 yılında İsviçre meclisinde kiraların kontrolünün kaldırılması gündeme gelmiş fakat bu karar reddedilmiş. Kiraların kontrolü devlet tarafından devam edileceğine karar verilmiş.

İsviçre Sismoloji Servisi'nden açıklama: İstanbul depremi önceden bilinebilir mi? Deprem etkileri neden farklı?

Eşit derecede güçlü depremlerin etkilerinin farklı olmasının sebepleri merak ediliyor. İsviçre Sismoloji Servisi'nin müdür yardımcısı Florian Haslinger, depremlerle ilgili konuştu ve açıklamasında İstanbul depremine de değindi. 

Türkiye'nin İsviçre'den altın ithalatı 8,8 tona yükseldi!

İsviçre Federal Gümrük İdaresi'nin internet sitesinde yer alan verilere göre, Türkiye'nin İsviçre'den altın ithalatı Kasım ayında 8,8 tona çıktı.

İsviçre merkezli finans kuruluşundan Malatya'daki 310 depremzedeye geçici konut!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen şehirde vatandaşların barınma ihtiyaçlarını sağlamak için İsviçre merkezli finans kuruluşu tarafından 310 geçici konut yapılacağını açıkladı.

İsviçre 85 bin işçi alacak!

Çeşitli alanlarda eleman ihtiyacını karşılamaya yönelik yurt dışından işçi alımına başlayan İsviçre’de çalışmak isteyenler, uzmanı oldukları meslek grubuna göre başvuruda bulunabilecek. Peki kimler İsviçre’de çalışmak için başvurabilir?

İsviçre’nin rakip bankaları birleşiyor! UBS, Credit Suisse'i devralıyor!

İsviçre’nin en büyük bankası olan UBS, sektördeki en ciddi rakiplerinden biri olan Credit Suisse'in devlet yardımıyla devir alınmasıyla ilgili işlemleri 12 Haziran tarihinde tamamlayacağını açıkladı.

Türkiye'nin İsviçre'den altın ithalatı düşmeye devam ediyor

İsviçre Federal Gümrük İdaresi tarafından yayınlanan resmi verilere göre Nisan ayında Türkiye'nin İsviçre'den altın ithalatı düşmeye devam ediyor.  

Türkiye'nin İsviçre'den yaptığı altın ithalatı yüzde 75 düştü!

Türkiye'nin İsviçre'den yaptığı altın ithalatında Mart ayında da gerileme meydana geldi. Mart'ta İsviçre'den yapılan altın ithalatı yüzde 75 düşüşe geçti. 

Türkiye'nin İsviçre'den altın ithalatında 11 ayın zirvesine ulaşarak rekor kırdı!

Türkiye’nin İsviçre’den altın ithalatı, yüksek enflasyonun altına olan talebi artırmasıyla ocakta, en az 2012 yılından bu yana en yüksek seviyesine çıkarak rekor kırdı.

İsviçre Zürih'te konut sorunu büyüyor: Kiralardaki yüksek artış protesto edildi!

İsviçre Zürih'te cumartesi akşamı gerçekleştirilen gösteride şehirdeki konut sorunu protesto edildi. Konut kiralarındaki yükselişler ülke gündeminde sık sık tartışmalar yaratıyor. İşte ayrıntılar...

Altında 9 sene sonra bir ilk yaşanıyor! İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatı rekor kırdı

Altın ihracatında 9 senenin ardından bir ilk yaşanıyor. İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

İsviçre-Türkiye Ekonomik Forumu İstanbul’da gerçekleştirildi

İsviçre Günleri İstanbul 2022 kapsamında on altıncı kez düzenlenen ekonomi foruma İsviçre'nin ve Türkiye'nin önde gelen özel sektör, akademi ve sivil toplum temsilcileri katıldı. Forumda birçok konu el alındı. "Mavi bir Dünyada Yeşil bir Ekonomi" temasıyla düzenlenen forum İstanbul'da düzenlendi.

Zengin Rusların İsviçre bankalarında ne kadar parası var?

İsviçre Bankacılar Birliği tarafından zengin Rusların İsviçre'deki bankalarda yer alan paralarının çeyrek trilyon dolar civarında olduğu ileri sürüldü.

Tina Turner İsviçre malikane Haberi

Tina Turner İsviçre malikane

ABD'li efsanevi şarkıcı Tina Turner, 27 senelik ilişkilerinden sonra 2013 yılında evlendiği müzik sektöründe yöneticilik yapan Erwin Bach ile İsviçre'de hafta sonu inzivasında kullanmak amacıyla 76 milyon dolar bedelle bir malikane satın aldı.

NTV'de yer alan habere göre; Alman Bach ile uzun zamandır yaşadığı İsviçre'nin vatandaşlığını alan Turner'ın yeni mülkü 10 binadan meydana geliyor ve Zürih Gölü manzarasına sahip. 

Bach, 22 bin metrekare büyüklüğündeki arazide konumlanan mülkü hafta sonları inziva yeri olarak kullanacaklarına dikkat çekti. 65 yaşındaki prodüktör, "Biz İsviçre'de kendimizi çok rahat hissediyoruz. Pandemi nedeniyle ne yazık ki seyahat etmekten kaçınıyoruz" diye konuştu.

Zürih Gölü manzaralı olan malikane, tenisçi Roger Federer gibi ünlülerin yaşadığı bölgede bulunuyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Adriana Lima Miami'deki evini sattı!