26 / 04 / 2024

Tire Belevi yolu ne zaman açılacak

Tire Belevi yolu ne zaman açılacak

İzmir'de yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündeminde!

İzmir'de yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı!

İzmir'de yürütmeyi durdurma kararı ve yürütücü firmanın değişmesinden sonra faaliyetin durma noktasına geldiği Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı. 

Tire-Belevi yolu inşaatı ne durumda?

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Tire-Belevi yolunun yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Sertel, Tire-Belevi yolu inşaatının son durumunu sordu..

Tire-Belevi yolunun temeli atıldı!

İzmir Tire-Belevi yolunun temel atma töreni yapıldı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tire- Belevi arasındaki yolun da Tire'ye yakışır şekilde bölünmüş yol olacağını söyledi.

İzmir Belevi'ndeki yol çalışmalarına ilişkin 8 sorun mecliste!

İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İzmir Tire-Selçuk Karayolunun Belevi mevkiinde yapılan yol çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Tire-Belevi yolu 20 Haziran'da ihaleye çıkacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 31 kilometre uzunluğundaki Tire-Belevi yolunun duble yol haline getirilmesi için, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 20 Haziran'da ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Tire-Belevi yoluna ilişkin 6 sorun mecliste!

Tire-Belevi yolu çalışmalarına ilişkin sorunlar TBMM gündemine taşındı. İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere soru önergesi hazırladı.

Ankara Esenboğa Havaalanı Yolu üzerinde 10 milyon 506 bin TL'ye arsa!

Ankara Esenboğa Havalimanı Yolu üzerinde yer alan arsa geçici teminat bedeli 315 bin 180 TL, muhammen bedeli ise 10 milyon 506 bin TL'den satışa sunuluyor...

64 bisiklet yolu projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Belediyelerin 64 bisiklet yolu projesi, ilgili teknik dairelerce onaylanmış olup, bütçe imkanları dahilinde değerlendirilecek" dedi. Bakanlık belediyelere yıl sonuna kadar 189 temizlik aracı dağıtacak.

81 İlde Bisiklet Yolu Projesi'ne 2 milyon lira destek sağlanacak!

Hava kirliliğinin önlenmesi için de toplu taşıma araçlarıyla bisiklet kullanımını özendirmeyi istediklerini vurgulayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bu çerçevede ''81 İlde Bisiklet Yolu Projesi'' hazırladıklarını ifade etti

Evliya Çelebi Kültür Yolu projesi tamamlandı!

Ünlü gezgin Evliya Çelebi'nin "Seyahatname" sinde geçen 1671 yılındaki hac yolculuğu güzergahının, Türkiye'nin ilk uzun mesafe yürüyüş ve atlı gezi yolu olması amacıyla hazırlanan "Evliya Çelebi Kültür Yolu" tamamlandı..

İzmir Tire TOKİ Konutları başvurusu bugün başlıyor! 180 ay vade!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İzmir Tire Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

İzmir Tire TOKİ Evleri başvuruları yarın başlıyor! 105 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İzmir Tire Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Tire Belevi yolu ne zaman açılacak Haberi

Tire Belevi yolu ne zaman açılacak

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, İzmir'de yapımı devam eden Tire-Belevi yoluna ilişkin soru önergesi hazırladı. Sertel, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

CHP'li Sertel, ''Aşağıdaki sorularımın Anayasa'nın 98 ve TBMM İçtüzüğü'nün 96. Maddesi gereğince Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlanması konusunda gereğini arz ederim'' diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in soruları:
1- İzmir'de yapımı devam eden Tire-Belevi yolunun günümüz itibarıyla yüzde kaçı bitmiştir? 
2- İzmir Tire - Belevi yolu ne zaman açılacaktır? 
3- İzmir Tire - Belevi yoluna ayrılan toplam bütçe nedir? 
4. Yolun tamamlanması için gereken bütçenin toplam tutarı ne...