18 / 04 / 2024

Tissue World İstanbul nerede

Tissue World İstanbul nerede

TISSUE WORLD İSTANBUL 2014 Konferansı UBM Tarafından, İstanbul’da İlk Kez 25-26 Eylül Tarihlerinde WOW Kongre Merkezinde Düzenlenecek. Erken Kayıt Avantajı 8 Ağustos’a Kadar Devam Ediyor.

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Maral tarafından kuruldu.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Architect World Turkey 23 Ekim'de kapılarını açıyor!

Türk mimar, iç mimar, tasarımcı ve diğer yapı uzmanlarını bir araya getirecek  Architect World Fuarı, İstanbul'da 23 Ekim tarihinde gerçekleşecek...

İstanbul World Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul World Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Türker ve Erdal Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Küçükyalı Elite World Asia Hotel açıldı!

İstanbul, Van ve Marmaris’teki 6 oteliyle 16 yıldır turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Elite World Hotels, İstanbul Küçükyalı’da Elite World Asia Hotel’i 6 Eylül tarihinde hizmete açtı.

İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi, TRT World dünyaya duyuracak!

Dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi olma özelliğine sahip olan İstanbul Yeni Havalimanı'na bu akşam yapılacak tarihi iniş TRT World'den tüm dünyaya canlı yayınla duyurulacak...

World Cities İstanbul'18 Congress 17 Nisan'da!

World Cities Congress İstanbul'18, 17-18-19 Nisan tarihlerinde dünyanın dört bir yanındaki ülke ve şehirlerden teknoloji üreten firmalar ile 100'e yakın konuşmacıyı ağırlayacak...

World Cities Expo İstanbul 5-18 Mayıs'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyon World Cities Expo İstanbul, 5-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

World Cities Expo İstanbul’a sayılı günler kaldı!

Günümüzün akıllı şehirlerini sürdürülebilir yaşam vizyonuyla geleceğe taşıyan dünyanın öncü kurum, kuruluş ve uzmanlarını bir araya getirecek World Cities Expo İstanbul’a sayılı günler kaldı.

Miami Paramount World Center, İstanbullu yatırımcılarla buluştu!

Miami Paramount World Center, İstanbullu yatırımcılarla buluştu. Miami Paramount World Center’in İstanbul’a özel yaptığı tanıtım turu büyük ilgi gördü

Elite World'ün hedefi Avrupa!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Basın Ekspres'te, 120 milyon dolarlık yatırımla altıncı otelini açan Elite World Otel, gözünü Avrupa'ya dikti.

Tissue World İstanbul nerede Haberi

Tissue World İstanbul nerede

UBM düzenlediği etkinliklere bir yenisini ekleyerek, 25 – 26 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde Tissue World İstanbul Konferansını gerçekleştirecek. Tissue World İstanbul 2014, yeni iş bağlantılarının kurulacağı ve Doğu Avrupa’dan Kuzey Afrika’ya, Orta Doğu’dan BDT ve Rusya’ya kadar olan bölgedeki temizlik kağıdı üretimi ve dağıtımı ile ilgili yerel ve uluslararası konuların irdeleneceği 2 günlük bir zirve olacak.


Konferans programı ekonomi, tarih, pazar, yönetim ve teknik konularında uzman konuşmacılardan oluşan Tissue World Istanbul 2014, firmaların operasyonlarını geliştirmelerine ve karlılıklarını arttırmalarına yardımcı olacak fikirleri de katılımcılara sunacak.


Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek Tissue World Istanbul’un amacı, Rusya’dan Orta Doğu ve Afrika’ya kadar olan geniş bölgenin kağıt üreticileri ve dönüştürücülerine, bölgenin artan kağıt talebi doğrultusunda karlılıklarını arttırmalarını sağlayacak yeni bilgiler edinebilecekleri buluşma noktası...