26 / 04 / 2024

tmsf baranlı aş

tmsf baranlı aş

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Baranlı A.Ş.'nin Kocaeli'deki yurt binası ve arsasını satışa çıkardı.

TMSF Markantalya'yı yeniden satışa çıkardı! 72 milyon 500 bin TL'ye!

Hedefevim'in lüks otomobillerini satışa çıkaran Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) şimdi de Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 72 milyon 500 bin Türk Lirası muhammen bedelle satışa çıkardı.

TMSF Aynes Gıda’nın gayrimenkullerini satışa çıkardı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 5 milyon 75 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Söz konusu ihaleye katılmak için 507 bin 500 TL teminat yatırılması gerekiyor.

TMSF, Vahdet Süt fabrika binası ve arsasını satışa çıkardı! 84.5 milyon TL'ye!

TMSF, Vahdet Süt Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni 84.5 milyon TL muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte söz konusu satışla ilgili detaylar...

TMSF'den son dakika! AFAD'a 102 milyon TL destek!

TMSF, AFAD'a 102 milyon lira sağladığını bildirdi. Koza Altın bünyesindeki iş makineleri ve tecrübeli madenciler, arama kurtarma ekip ve ekipmanları bölgeye sevk edildi.

TMSF, hangi şirketi yeniden satışa çıkardı?

Tasarruf Mevduatı Sigorta (TMSF), daha önce de geçtiğimiz kasım ayında ihaleye çıkardığı Zümrüt Tekstil’i yeniden satışa çıkardığını duyurdu.

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

TMSF, İnelsan Mühendislik İnşaat'a ait arsayı 19 milyon 750 bin TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) , İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taah. San. Tic. A.Ş.’nin amme borcu nedeniyle haczedilen arsayı satışa sundu.

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

TMSF elindeki iki şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Gıda Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile E Data-R2 Servis Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardığını duyurdu. 

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

TMSF Isystems Petrol'ü 47.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Isystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 47 milyon 400 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. 

BDDK ve TMSF'den açıklama: 6 şirket daha devroldu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yapılan açıklamada tasfiye halinde olan toplam 21 şirketten 6 tanesinin sözleşmelerinin, Katılım Evim ve İmece Evim’e devredileceği bildirildi.

tmsf baranlı aş Haberi

tmsf baranlı aş

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı A.Ş.'nin Kocaeli Orhan mahallesindeki yurt binası ve arsasını satışa çıkardı.Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

1-Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’ne ait Orhan Mahallesi, İsmail Gaspıralı Caddesi No:93 İzmit/Kocaeli adresinde bulunan, aşağıda tapu bilgisi yer alan 5 kattan ibaret taşınmaz teklif alma yöntemi ile yapılacak ihalede satılacaktır.
2-Teklifler, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin veya Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun aşağıdaki adresine 17/06/2019 tarihi mesai saati (Saat:17:00’ye kadar) bitimine kadar verilecektir. 3-İstekliler arasında açık artırma 18/06/2019 tarihinde Saat:14.00’de Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun aşağıda belirtilen adresinde yapılacaktır. Teklifler, 17.06.2019 tarihi mesai saati bitimine kadar Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin veya Tasarruf...