26 / 04 / 2024

tmsf Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri

tmsf Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İzmir'deki 9 adet taşınmazı ile bu taşınmazlar üzerindeki tesislerini satışa çıkardı.

Bsye İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsye İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Bahadır Yeşil tarafından kuruldu.

TMSF, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İzmir'deki 9 adet taşınmazı ile bu taşınmazlar üzerindeki tesislerini satışa çıkardı.

Gaziantep'te 7.2 milyon TL'ye icradan satılık hayvancılık tesisi!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep İli, Oğuzeli İlçesi, Kılavuz Mahallesi 162 ada, 8 parselde yer alan hayvancılık tesisini 7 milyon 232 bin 62 TL'ye icradan satıyor...

TMSF, Baran Tarım ve Hayvancılık'ın 2 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baran Tarım ve Hayvancılık'a ait 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Ht Hayvancılık Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Hayvancılık Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Temiz tarafından kuruldu. 

Yükselen Hayvancılık İnşaat Oto Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Hayvancılık İnşaat Oto Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Ünen tarafından kuruldu. 

Niz Yapı İnşaat Turizm Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niz Yapı İnşaat Turizm Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Deniz tarafından kuruldu. 

Cerit Otelcilik Turizm Otomotiv Gıda Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cerit Otelcilik Turizm Otomotiv Gıda Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit Ece ve Sedat Aksakallı ortaklığında kuruldu. 

Demfar Yapı İnşaat Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demfar Yapı İnşaat Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Demir tarafından kuruldu. 

İlkhalk Gayrimenkul İnşaat Su Ürünleri Turizm Gıda Tarım Ve Hayvancılık San. Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlkhalk Gayrimenkul İnşaat Su Ürünleri Turizm Gıda Tarım Ve Hayvancılık San. Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Eşkin tarafından kuruldu. 

Agrıbıoekotex Tarım Hayvancılık İnşaat Çevre Ve Altyapı Hizmetleri İthalat İhracat Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Agrıbıoekotex Tarım Hayvancılık İnşaat Çevre Ve Altyapı Hizmetleri İthalat İhracat Ve Dış Tic.Ltd.Şti.  bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Kaşkariy ve Zubayr Kaşkariy ortaklığında kuruldu. 

Uğurluvan İnşaat Hayvancılık Otomotiv ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurluvan İnşaat Hayvancılık Otomotiv ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Sadak tarafından kuruldu.

Zb Hayvancılık Gıda Ve Tarım Ürünleri İnş.Mobilya Uluslarrası Nakliyat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Zb Hayvancılık Gıda Ve Tarım Ürünleri İnş.Mobilya Uluslarrası Nakliyat San.Tic.Ltd.Şti. bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Türk tarafından kuruldu.

tmsf Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri Haberi

tmsf Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İzmir'deki 9 adet taşınmazı ile bu taşınmazlar üzerinde yer alan  tesislerini satışa çıkardı.

TMSF'nin Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, Fon'un, 29 Eylül 2016 tarihinde kayyum olarak atandığı Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin varlıklarının, ticari ve iktisadi bütünlük kapsamında satışına karar verildi.

Söz konusu bütünlüğün kapsamı, İzmir'in Tire ilçesinde yer alan 9 adet taşınmaz ile bu taşınmazlar üzerinde bulunan genç ahırı, sağmal ahırı, sağımhane, yem deposu, slaj ve gübre çukurları, idari binalardan oluşan tesisler ve bu tesislerde yer alan makine, ekipman, demirbaşlar, taşıtlar ve sözleşmelerden meydana geliyor.

Muhammen bedeli 31 milyon TL olarak belirlenen bütünlük, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması...