25 / 04 / 2024

tobb muğlaya okul yapacak

tobb muğlaya okul yapacak

TOBB tarafından Muğla'da fen lisesi yaptırılacak. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki protokol imza töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, eğitime yapılan yatırımdan kesinlikle zarar edilmeyeceğini söyledi.

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi?

Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs'ta ikinci kez sandığa gidecek. Peki, Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? İşte detaylar

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

TOBB'dan İzmir'de okul inşası için 10 milyon TL!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde çeşitli oda ve derneklerin de katılımıyla İzmir'de 10 milyon TL bütçeli bir okul inşa edilmesine karar verildi.

Muğla'da okul binalarının depreme karşı dayanıklılığı mecliste!

Muğla ilinde bulunan okul binalarının depreme karşı dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOBB selden etkilenen Akçakoca'da okul yaptıracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 12 derslikli ilkokul yaptıracak.

Balıkesir Kocaseyit Mahallesi yeni okul binasına kavuşuyor!

Balıkesir’in Havran ilçesi Kocaseyit Mahallesinde yetersiz gelen okul binası yanına 8 derslikli yeni okul binası yapımına yakında başlanıyor. Balıkesir Kocaseyit Mahallesi yeni okul binasına kavuşmuş olacak. 

Muğla Defterdarlığı'nın 4 okul inşaat işi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta yapılacak..

Muğla Milas'ta ortaokul binası için imzalar atıldı!

Muğla Milas'ta hayırsever Necat Aydın tarafından babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallesi’nde 8 derslikli ortaokul binası yaptırılıyor. Okul için ilk protokol imzaları atıldı..

TOBB'dan 81 ile 81 okul projesi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) eğitim kurumları projesini aralıksız sürdürüyor. 55 ilde tesis yatırımı yapan TOBB Tunceli'de 200 kişilik kız öğrenci yurdunun temelini attı.

Muğla Milas'ta 7 bin 300 metrekarelik arsa bağışı!

Muğla Milas Boğaziçi Mahallesi'nde eğitim için arsa bağışı yapıldı. Okul yapımı için bağışlanan 7 bin 300 metrekarelik arazi değerlendirilmeye alındı.

Muğla Milas'ta okul yapımı için arsa bağışı!

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde hayırseverler, mülkiyetlerindeki arsaları okul yapımı için bağışladı.

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

Muğla'da üniversiteli inşaat işçisi çatıdan düşerek öldü!

Muğla'da okul harçlığını çıkarmak için çalıştığı inşaatın çatısından düşen Süleyman Demirel Üniversitesi son sınıf öğrencisi yaşamını yitirdi.

tobb muğlaya okul yapacak Haberi

tobb muğlaya okul yapacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Muğla'da fen lisesi yaptırılacak. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki protokol imza töreninde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, eğitime yapılan yatırımdan kesinlikle zarar edilmeyeceğini söyledi. "81 ile 81 Okul Projesi" kapsamında Muğla'da da fen lisesi yapacaklarını ifade eden Hisarcıklıoğlu, eğitim kurumlarının ülkenin geleceği olduğunu ve geleceğe yatırım yaptıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Bir iş adamı olarak söylüyorum her türlü yatırımın bir riski vardır, kar da edersiniz, zarar da edersiniz ama bir işe yaptığınız yatırımdan kesinlikle zarar etmezsiniz. O da eğitime yapılan yatırım. Eğitime yapılan yatırımda insanı kazanırsınız, şehri kazanırsınız, ülkeyi kazanırsınız. Hayırlı bir iş yaptığınız zaman ölseniz bile, o eserlerden faydalanıldığı sürece artı haneniz devam eder."


Yeni...