24 / 04 / 2024

Tohıd Abdıan

Tohıd Abdıan

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ünsal Kıran, Ünal Kıran ve Tohıd Abdıan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Fatih'te kuruldu.

Konut fiyatları düşüyor, yalancı bahar bitti!

Konut satışları ve üretiminde düşüş yaşanırken, fiyatlarda da düşüş beklentisi artıyor.  Ev sahipleri fiyatları indirmeme konusunda dirençli davransa da piyasadaki eğilim düşüş yönünde. Peki fiyatlar gerçekten düşüyor mu? Herkesin merak ettiği o soruya çarpıcı bir yanıt geldi.

Türkiye'de bir kişinin kaç evi var?

Türkiye'de konuta erişimde sıkıntılar devam ediyor. Konut satışlarında düşüş yaşanırken konut ve kira fiyatları artıyor. Kiracıların oranındaki artış, aynı zamanda kendi evinde oturanların sahip olduğu konut sayısının arttığını da gösteriyor.

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşanıyor...

National Association of Realtors'a (NAR) göre ikinci el konut satışları Ekim ayında gerilediği kaydedildi. Buna göre; ABD'nin dört büyük bölgesi arasında satışlar Kuzeydoğu, Güney ve Batı'da azalırken, Ortabatı'da ise değişiklik göstermedi. İşte haberin detayları...

İthal tüketimde patlama: 8 ayda 30,4 milyar dolar!

Ekonomide üretim azmini gösteren ham madde ithalatında düşüş yaşanırken, tüketim malı ithalatında artış devam ediyor. İlk sekiz ayda üretime yönelik ithalat geçen yılın altında kalırken, tüketim malı ithalatında ise patlama yaşandı.

Küresel piyasalarda neler oluyor? ABD’de açık iş sayısında tarihi düşüş yaşanıyor! Hemen bakın!

ABD'de JOLTS Açık İş Sayısı, Temmuz ayında 8 milyon 827 bin ile Mart 2021'den bu yana en düşük seviyesini kaydetti. Asya borsaları Çin’in faiz indirimine gideceği beklentisiyle yükselişe geçti.

Yabancıya gayrimenkul satışı azalmaya başladı!

Geçen yılın tamamında yabancılara 6,3 milyar dolarlık gayrimenkul satışı yapılarak tüm yılların rekoru kırılırken bu yıl ilk 6 aylık rakamlara göre satışlarda yüzde 36,6 oranında bir düşüş yaşanıyor.

Hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 1 Mayıs 2023 hurda fiyatları

Güncel hurda fiyatları merak ediliyor. Hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri hurda fiyatlarını araştırıyor. Geçtiğimiz hafta bakır fiyatlarında en sert düşüş yaşanırken, bakır fiyatları da geriledi. Peki bu hafta hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 1 Mayıs 2023 hurda fiya

Altın fiyatlarında sürpriz düşüş! Son dakika altın fiyatlarını gören inanamadı! İşte 24 Nisan 2023 altın fiyatları!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen altın fiyatlarında sürpriz düşüş yaşanıyor. Tek tek açıklanan son dakika altın fiyatlarını gören inanamadı. İşte 24 Nisan 2023 altın fiyatları...

Dünyaca ünlü şirket 7 bin çalışanını kapının önüne koyacak!

ABD merkezli banka iflasları finans piyasasında endişe yaratırken dünyaca ünlü dev şirketin yaz başına kadar 7 bin çalışanının işine son vereceğini açıklaması şok etkisi yarattı.

ABD’den olağanüstü önlem uyarısı! Hazine Bakanı tarih verdi kritik gün 19 Ocak! ABD temerrüde mi düşecek?

ABD, borç limitine ulaşmak üzere. Bunun için beklenen tarih ise oldukça yakın. Önlem alınmazsa ABD’de 19 Ocak günü borç limitine ulaşılmış olacak ve ülke temerrüde düşecek. Piyasaların gözü ABD’den gelecek adımlarda. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Temsilciler Meclisinden borç limitinin artırılmasın

Gram altında 8.9'luk deprem! Fiyatları görenlerin gözleri dev gibi büyüdü, bu detayı herkes bilmeli

Gram altın ve diğer altın türlerinde ciddi bir düşüş yaşanıyor. Analistler altın almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerektiğini ifade ederken, bir detayın herkes tarafından öğrenilmesi gerektiği ifade edildi.

Petrol üretiminin düşüş ABD'deki benzin fiyatlarında zam endişesini tetikledi!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) üretimi kısma kararı, ABD benzin fiyatlarının yeniden yükselmeye başlayabileceği endişelerini artırdı.

Tohıd Abdıan Haberi

Tohıd Abdıan

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ünsal Kıran, Ünal Kıran ve Tohıd Abdıan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Fatih'te kuruldu.


Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A.İNŞAAT a.1 . Her türlü inşaat taahhüt işleri ; konut , işyeri, ticaret hane  inşaatlarınıyapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. a.2. Yurt içinde ve yurt dışında her tülü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil  konut , iş hanları , fabrikalar , yollar ,baraj ve göletler , park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler , tatilköyleri inşa etmek ve kiraya vermek...