20 / 04 / 2024

tohma ıslahı ve köprü ihalesi ne zaman

tohma ıslahı ve köprü ihalesi ne zaman

Malatya'nın Darende ilçesinde Tohma Islah çalışmalarının 2. etabı ve 2 adet yeni köprü ihalesi 24 Ocak 2014 Cuma günü yapılacak. Belediye ve DSİ tarafından projelendirilerek yapılan 1. Etap Tohma Islah çalışmaları tamamlanmıştı...

Malatya Kömürhan ve Tohma köprüleri Aralık'ta açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Önemli projelerden bir tanesi olan dünya için de örnek projelerden bir tanesi Kömürhan Köprüsü ve Tohma Köprüsü'nü inşallah aralık ayında açmak için bütün ekibimizle burada olacağız." dedi.

Ali Öztunç: Yanlış imar ve yapılaşmalar sel felaketlerini tetikliyor!

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Giresun'daki sel felaketine ilişkin, "İnsan kaynaklı doğa tahribatları, yanlış imar ve yapılaşma politikaları, yanlış su yönetimi politikaları, HES'ler, dere ıslah çalışmaları gibi etkenler bu felaketleri tetikliyor." dedi.

Türkiye'deki mera alanlarının ıslahı TBMM gündeminde!

Türkiye'deki mera niteliği taşıyan alanlara ve bunların ıslahı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zekeriyaköy ve Sofa deresine ait ıslah projesi imar planı askıda!

Sarıyer Zekeriyaköy (Küçükkavak) Ve Yan Kolu Uskumru (Sofa) Deresine Ait Islah projesine yönelik imar planı askıya çıktı..

Özel çevre koruma bölgeleri ve sit alanlarına 25 milyon TL'lik yatırım!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Öztürk yaptığı açıklamada "2018 yılı içerisinde ÖÇK bölgeleri ve sit alanlarının ıslahı, çevre düzenlemesi, restorasyonu için toplam 25 milyon 765 bin lira yatırım yapacağız." dedi.

Vergide pişmanlık ve ıslah sirküleri 2017!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan sirkülerde Vergi Usul Kanununun "Pişmanlık ve ıslah" başlıklı 371 inci maddesinin uygulamasına yönelik açıklamalar bulunuyor..

Silivri'deki iki büfe yıkıldı!

Boğluca Deresi ıslahı ve köprü genişletilmesi çalışmaları kapsamında, sahilde bulunan iki ayrı büfe yıkıldı.

Konya Ereğli'ye 7.9 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de 7.9 milyon liralık yeni su şebekesi, şebeke ıslah ve su kuyusu toplama hattı yatırımı yaptı.

Adıyaman Çelikhan Çayı ıslah ediliyor!

Çelikhan'ın yıllardır büyük özlem ile beklediği Çelikhan Çayı ıslah ediliyor. Mart ayı içerisinde başlanılacak olan çalışmada ilk etapta Devlet Hastanesinin yanından gelen dere ve Yukarı Mezarlık ile Devlet Hastanesine kadar yapılması planlanıyor.

Niğde Kızılca Deresi ıslah edilecek!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kızılca Deresi’nin ıslah projesiyle ilgili ihale sürecinin tamamlandığını ve yüklenici firmanın şantiye kurarak işe başladığını açıkladı.

Panayır Deresi Bursa'ya prestij katacak!

Tramvay hattı ile İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Deresi ıslah ve rekreasyon projesiyle de Bursa’nın İstanbul girişine prestij katacak.

Kızılcahamam Kirmir Çayı ıslah çalışmalarında son durum!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kirmir Çayı ıslah çalışması için ilçeye gelen DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, DSİ 51. Şube Müdürü Nihat Oğuz ve birim müdürleri ile çalışma sahasında incelemelerde bulundu.

Beylikdüzü 80. Yıl Parkı'na semt lokali inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ’nin Gürpınar Atmaca Deresi ıslahı ve yağmur suyu kanalı yapımı sebebiyle 80. Yıl Parkı’nda gerçekleştireceği uygulamaları bölge halkına anlatmak için bir toplantı düzenledi.

tohma ıslahı ve köprü ihalesi ne zaman Haberi

tohma ıslahı ve köprü ihalesi ne zaman


Malatya'nın Darende ilçesinde Tohma Islah çalışmalarının 2. etabı ve 2 adet yeni köprü ihalesi 24 Ocak 2014 Cuma günü yapılacak.


Belediye ve DSİ tarafından projelendirilerek yapılan 1. Etap Tohma Islah çalışmaları tamamlanmıştı. Köprügözü mevkiinden başlayarak toplam 5 bin metre taş duvar ile Tohma Irmağı ıslah edilmişti. 2. Etap çalışma ile 11 bin 700 metreye ulaşacak olan duvar çalışmalarıyla Tohma, Köprügözü Mevkii'nde Gökyar Köprüsü'ne kadar iki taraflı ıslah edilecek. Yapılacak olan taşkın koruma duvarının tamamına özel üretim prefabrik korkuluk uygulaması da yapılacak. 2. Etap Islah Projesi kapsamında 2 adet taşıt köprüsü de inşa edilecek. Bu köprülerden bir tanesi Nadir İlkokulu karşısına, diğeri ise Sunguroğlu Petrol karşısına yapılacak.


Malatya...