25 / 04 / 2024

tokal grup kumuşoğlu inşaat agena park

tokal grup kumuşoğlu inşaat agena park

Agena Park Evleri'nde satışlar devam ediyor. Projede 1+1, 3+1 ve 4+1 daireler halen alıcısını bekliyor.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Fazlıoğlu Grup İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazlıoğlu Grup İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fazlı Fazlıoğlu ve Yaşar Fazlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Taşoğlu Grup Yapı İnşaat Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşoğlu Grup Yapı İnşaat Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bektaşoğlu tarafından tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grubu’ndan Fındıklı’ya 100 milyon dolarlık yeni otel!

Kapalıçarşı'dan çıkan Gençoğlu Grubu, kuyumculuk ve AVM yatırımlarından sonra şimdi de otel yatırımıyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Grup, 40 milyon dolara satın aldığı İstanbul Fındıklı’daki binayı yıkıp yerine otel inşa edecek...

Tabanlıoğlu Mimarlık Verra Suites Beykoz!

Tabanlıoğlu Mimarlık Verra Suites Beykoz projesiTüfekçioğlu Grup tarafından hayata geçirilecek. Projede detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek. 

Cenk Hayırlıoğlu, Gürsoy Grup'tan ayrıldı!

Cenk Hayırlıoğlu, uzun yıllardır görev yaptığı Gürsoy Grup'tan ayrıldı...

Levent Gök: Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "Ankara'nın en önemli kültür mozaiğini oluşturan Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile ödül aldı!

Uluslararası ölçekte önemli işlere imza atan Tabanlıoğlu Mimarlık, aldığı son iyi haber Beyazıt Kütüphanesi'nin renovasyonuna ödül verilmesiydi.Şirketin ortaklarından Melkan Gürsel, bir grup gazeteciye ofisinde açıklamalarda bulundu.

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding sahiplerinin mal varlıklarına el konuldu!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik baskınlarda aralarında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nın da bulunduğu çok sayıda şirkette arama yapılıyor. Savcılık, haklarında gözaltı kararı verilen işadamlarının mal varlıklarına el konulması kararı verdi.

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding'e FETÖ operasyonu!

Fethullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında TUSKON ve üye şirketlere operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nda da arama yapılıyor.

Dağlıoğlu Grup'tan 11 milyon TL'lik yeni şirket binası!

Dağlıoğlu Şirketler Grubu sahibi Erol Dağlıoğlu, bünyelerindeki şirketleri 11 milyon lira yatırım bedeline sahip ve inşası devam eden grup binasında tek çatı altında toplayacaklarını söyledi.

tokal grup kumuşoğlu inşaat agena park Haberi

tokal grup kumuşoğlu inşaat agena park

Tokal Grup ve Kumuşoğlu İnşaat'ın İstanbul Esenyurt Doğan Araslı Caddesi'nde tamamlanan projesi Agena Park toplamda 70 bin 679 metrekare inşaat alanına kuruldu.


340 konut ve 26 mağazanın bulunduğu Agenapark Evleri'nin satışına 2009'un Eylül ayında başlandı. 


89 metrekarelik 1+1'lerin, 152 metrekarelik 3+1 1 adet zemin kat dairenin, 218 metrekarelik 4+1 dairelerin halen satışta olduğu Agena Park Evleri TEM otoyoluna 1 kilometre, D-100 (eski E-5) karayoluna 5 kilometre mesafede.


Agena Park Evleri'nde 1+1'ler 158-165 bin lira, 3+1 zemin katta bulunan son bir adet darie 190 bin liradan, 4+1 daireler ise 365-425 bin lira arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Çeşitli ödeme kolaylıklarının sunulduğu Agena Park Evleri'nde;


- Yüzde 30 peşin 0 faiz 48 ay vade

- Yüzde 40 peşin 0 faiz 60 ay vade

- Yüzde 50 peşin 0 faiz...