18 / 04 / 2024

Tokat Merkez 3. Bölge toki fiyat

Tokat Merkez 3. Bölge toki fiyat

TOKİ Tokat Merkez 3. Bölge başvuruları bugün başlıyor. Başvuru dönemi 31 Mart'ta sona erecek olan projede 3+1 olarak tasarlanan 1 adet konut satışa sunuluyor.

Edirne Merkez'de ticaret imarlı 3 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Son Dakika: Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 22,3'ten yüzde 58'e çıkardı!

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, yıl sonu enflasyon tahmininin yüzde 22,3'ten yüzde 58'e artırdığını belirtti. Erkan, enflasyonun kısa vadede geçici artış göstereceğini, belirgin iyileşmeye kadar parasal sıkılaştırmayı kademeli olarak güçlendireceklerini kaydetti.

Belediye 3 taksitle konut alanı imarlı iki arsa satacak!

Tokat Belediye Başkanlığı, Tokat Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos tarihinde yapılacak.

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın kasasındaki altının değeri 44,3 milyar dolar oldu.

Euro 3 saat sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Elinde euro olanlar gardını alsın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı toplantısı piyasalar tarafından bekleniyor. Euro kurunun yönü 3 saat sonra belli olacak. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi?  Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Elinde euro olanlar gardını alsın.

Belediye iki taksitle konut imarlı arsa satacak! 

Tokat Belediye Başkanlığı, Tokat Merkez Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu!

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı... Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu... Hemen bakın...

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro 3 ay sonra böyle olacak! Kenarda 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

Avrupa Merkez Bankası aralık ayı politika faizini 50 baz puan artırmıştı. Gözler 3 ay sonrasına çevrilirken, Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı. Kenarda 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

Avrupa Merkez Bankası ilk sinyali verdi! Euro 3 gün sonra böyle olacak! 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

Euro/TL kuru yükselemeye devam ediyor. Elinde euro olan yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ederken Avrupa Merkez Bankası ilk sinyali verdi! Euro 3 gün sonra böyle olacak! 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

TOKİ'den Tokat Merkez'de 2 bin 850 TL taksitle konut! 

TOKİ Tokat Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Tokat Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Tokat Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Tokat Merkez sosyal konut projesi... 

Tokat Belediyesi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev almak isteyenlere müjde!

Tokat Belediyesi, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daireyi satıyor...

Tokat Merkez 3. Bölge toki fiyat Haberi

Tokat Merkez 3. Bölge toki fiyat

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Tokat Merkez 3. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Daire fiyatı 139 bin 706 TL olarak belirlenen TOKİ Tokat Merkez 3. Bölge'de satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin  Temerküz Şube Tokat Şubesi aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Tokat Merkez 3. Bölge başvuruları bugün başlayacak ve 31 Mart 2015 tarihine kadar devam edecek. Projede başvurular ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. 


Satış duyurusu için