24 / 04 / 2024

tokat toki konutları

tokat toki konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tokat'ta inşaatı devam eden TOKİ konutlarını inceledi.

Eyüp Eroğlu'ndan TOKİ açıklaması!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, durdurulan 436 konutlu TOKİ inşaatı hakkında açıklama yaptı. 

TOKİ Tokat Merkez 3. Bölge başvuruları için son gün 31 Mart!

Başvuru dönemi 31 Mart'ta sona erecek olan projede 3+1 olarak tasarlanan 1 adet konut satışa sunuluyor. Daire fiyatı 139 bin 706 TL olarak belirlendi.

Tokat TOKİ Konutları'nın inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tokat'ta inşaatı devam eden TOKİ konutlarını inceledi.

Tokat TOKİ Dedeli kura sonuçları orta gelir grubu!

Tokat TOKİ Dedeli kura sonuçları orta gelir grubu haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvuru dönemi geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Tokat Zile TOKİ Konutları'nın yüzde 43'ü tamamlandı!

Tokat’ın Zile ilçesinde yapımı devam eden 3’üncü etap TOKİ konutlarının inşatı hızla devam ediyor. 437 adet konut 1 adet ticaret merkezinden oluşan projenin yüzde 43'ü tamamlandı.

Tokat TOKİ Konutları'nda inşaat yeniden başladı!

Tokat’ta 2 yıl önce başlayan ve yüklenici firmanın işi yürütememesi nedeniyle durdurulan TOKİ Konutları inşaatı, ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte yeniden başladı. 

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Tokat Dedeli Konutları için geri sayım başladı!

Tokat’ta, Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak olan 436 konut inşaatın müteahhit firma ile yapılacak olan sözleşme sonrasında başlayacağı bildirildi.

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Tokat Artova Konutları başvuruları bugün başladı!

TOKİ Tokat Artova Konutları başvuruları bugün başladı. Toplamda 3 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

tokat toki konutları Haberi

tokat toki konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tokat'taki  bazı alanlarda incelemeler yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Murat Kurum, Tokat Valiliğini ziyaretinden sonra Mevlevihane, Bey Hamam Sokak, Bey Sokağı, Kaledibi, Mahallesi, Halit Sokağı, Sulusokağı, Deveciler Hanı'nı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm projesi yapılması planlanan Kaledibi Mahallesi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra inşaatı devam eden TOKİ konutlarını inceleyen Kurum, millet bahçesi inşa edilmesi öngörülen Gümenek Mesire Alanı'nı gezerek Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu tarafından alanla ilgili bilgilendirildi. 

Bakan Kurum daha sonra AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat'ı makamında ziyaret...