26 / 04 / 2024

tokat yılanlı köprü tahrip mi edildi

tokat yılanlı köprü tahrip mi edildi

Roma dönemine ait Yılanlı Köprüsünün defineciler tarafından tahrip edildiği öne sürüldü. Köprünün ayak kısmında, yaklaşık bir insan boyundaki taşın yerinden söküldüğünü fark eden vatandaşlar polise haber verdi.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Türkiye’nin en yüksek köprüsü Bitlis’te inşa edildi!

50 yıl önce, dönemin Bitlis Milletvekili Abidin Gaydalı’ın girişimleriyle projelendirilen Türkiye’nin en yüksek köprüsü tamamlanıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü yükseliyor!

Cumhuriyet'in 100'üncü yılını simgesi olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. Lapseki ve Gelibolu yakalarında denize batırılan kesonlar üzerine blokların yerleştirilmesiyle yükselen köprü ayaklarına, vinç yardımıyla ikinci bağ kirişleri yerleştirildi.

1915 Çanakkale Köprüsü emlak piyasasını canlandırdı! 

Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı bölgenin kaderini değiştirdi. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, köprü çalışmasından sonra yatırımcıların bölgeye olan talebinin arttığını söyledi. 

Fethiye Esenköy'e yeni köprü!

Fethiye Belediyesi Esenköy'deki köprü çalışması tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunuldu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ayrıca Esenköy’den gelen talep doğrultusunda bölgeye bir parkın kazandırılacağı müjdesini de verdi.

Dünyanın en yüksek köprüsü Çin'de açıldı!

Çin Halk Cumhuriyeti’nde bulunan Yunnan eyaletinde dünyanın en yüksek köprüsü unvanını alan Beipanjiang hizmete açıldı.

Bursa Hasköy-Balat Köprüsü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Bursa-Mudanya karayolu yükünü azaltmayı hedefleyen Hasköy-Balat Köprüsü, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Ordu Köprübaşı'na meydan müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesi Süleyman Felek Caddesi’nin yayalaştırılması kapsamında Barbaros Caddesi’nde yürütülen altyapı çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, Köprübaşı mevkiine meydan yapacaklarını söyledi.

Şanlıurfa Halfeti'ye yüzen köprü geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti’nin doğal güzelliklerini ve eşsiz kültürel yapısını daha da ön plana çıkaracak çalışmalara imza atarak Halfeti'ye modern marina, yüzen köprü ve yeni otopark kazandırıyor.

Ordu'ya 35 milyon liralık 27 yeni köprü geliyor!

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda yaşanan sel felaketinde yıkılan ve zarar gören köprülerin tamamının ihalesi gerçekleştirildi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, köprülerin 4 ay içerisinde bitirilerek ulaşıma açılacağını söyledi.

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bölgedeki konut fiyatlarını uçurdu!

İstanbul Boğazı’na yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun açılmasıyla birlikte bölgedeki konut fiyatları da yükseldi. Köprüye yakın yerlerde ise konut fiyatları düştü.

Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü tamamlandı!

Kalaycılı Mahallesi’ni şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan köprüyü Samsun Valisi İbrahim Şahin'e gezdiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, köprü ile birlikte bölge ulaşımının güvenli hale geldiğini söyledi.

tokat yılanlı köprü tahrip mi edildi Haberi

tokat yılanlı köprü tahrip mi edildi


Tokat'ın Niksar ilçesinde Roma dönemine ait Yılanlı Köprüsünün defineciler tarafından tahrip edildiği öne sürüldü. Köprünün ayak kısmında, yaklaşık bir insan boyundaki taşın yerinden söküldüğünü fark eden vatandaşlar polise haber verdi. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, yaptığı açıklamada, Roma dönemine ait olan eserlerin tahrip edilmesini üzüntüyle karşıladığını söyledi. 


Türkiye'de...