26 / 04 / 2024

tokatta parkmetre uygulaması

tokatta parkmetre uygulaması

Tokat’ta park metre uygulamasını faaliyete geçmesi ile birlikte Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda park sorunu büyük ölçüde ortadan kalktı. Belediye Başkanı Adnan Çiçek, ”ne olacak bu Tokat’ın trafik sorunu" cümlesi artık havada kaldı” dedi...

Çevre Şehircilik Bakanlığı'ndan otopark sertifikası uygulaması!

Çevre Şehircilik Bakanlığı otopark sertifikası uygulamasına hazırlanıyor. Sokaklarda her daire için yer ayrılacak. Bu bölüm tapuda tescillenerek daireyle birlikte satılacak.

İnşaat mühendisleri 'adam-ay' uygulamasına geçilmesini istiyor!

HÜKÜMETTEN teminat mektuplarının kaldırılmasını isteyen inşaat mühendisleri ve mimarlar, inşaatlarda götürü ve sabit bedel yerine ‘adam-ay’ uygulamasına geçilmesini de istedi.

Merkezefendi'de e-ruhsat uygulaması başladı!

Merkezefendi Belediyesi'nde internet sitesi üzerinden 'Yapı Ruhsat Takip Sistemi' kullanıma açıldı. Merkezefendi Belediyesi, atandaşların belediyeyle olan işlemlerini kolaylaştırmak için 'e- Ruhsat' uygulaması ile Yapı Ruhsat Takip Sistemini hizmete sundu

Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün. Projede 1+1 daireler 414 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İndirimli çevre temizlik vergisi uygulaması 2015!

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunun mükerrer 44 üncü maddesinin on ikinci fıkrası gereğince, çevre temizlik vergisi indirimli olarak uygulanamıyor. İşte indirimli çevre temizlik vergisi uygulaması 2015...

Türkiye'de toplu konut uygulaması ilk kez 1982 yılında Halkalı'da gerçekleştirilecekmiş!

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek toplu konut uygulamasına, 1982 yılında Halkalı'da başlanacakmış. Halkalı'da bin hektar arazi 1,5 milyara kamulaştırılacakmış ve 50 bin konutun inşa edileceği Halkalı İstanbul'un 20. ilçesi olacakmış.

Ritim İstanbul Dumankaya D planı uygulaması!

Daire fiyatları 244 bin TL'den başlangıç gösteren Ritim İstanbul Dumankaya D planı uygulaması devam ediyor. Projenin ödeme koşulları kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

İSKİ'nin kademeli fiyatlandırma uygulaması!

Tüketici Güvenliği Derneği (TGDER) üyeleri, İSKİ'nin "Kademeli tarife uygulaması"nın tüketicilerin su maliyetlerini büyük oranda artırdığını öne sürerek, uygulamanın iptali için İstanbul 7. İdare Mahkemesine başvurdu.

Esnafa faizsiz kredi uygulaması başladı!

Kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren esnaf ve yeni girişimcilere sıfır faizli kredi uygulaması başladı...

Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması devam ediyor. Proje Kadıköy - Kartal metro durağına 150 metre yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması için son gün 31 Ocak!

Satış süreci devam eden Dumankaya Mozaik D planı uygulaması için son gün 31 Ocak. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Anamur tarım alanları imar uygulaması askıya çıktı!

Mersin İli, Anamur İlçesi, Akine, Ormancık ve Sarıağaç Köyleri hudutları içerisinde bulunan Kıbrıs’a Anamur (Dragon) Çayından Boru ile Su Götürme Projesi kapsamında hazırlanan imar uygulaması askıya çıktı...

Adana Sarıçam'da imar uygulaması iptal mi edildi?

Adana'nın Sarıçam ilçesi Suluca-Dağcı bölgesindeki arsa satışlarının, belediye içerisindeki bazı memurların spekülasyonu olduğu, bölgede 2012 yılında yapılan imar uygulamasının, Adana 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildiği ortaya çıktı.

tokatta parkmetre uygulaması Haberi

tokatta parkmetre uygulaması


Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, ”Bundan on beş gün öncesine kadar 'ne olacak bu Tokat’ın trafik sorunu' cümlesi artık tamamen havada kaldı” dedi.


Tokat’ta park metre uygulamasını faaliyete geçmesi ile birlikte Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda park sorunu büyük ölçüde ortadan kalktı. Başkan Çiçek de park metre uygulamasını sonuçlarından son derece memnunun olduğunu belirterek, “Bir takım tepkiler olabilir bunları da anlayışla karşılamak gerekiyor. Bir ay önce ne olacak bu Tokat’ın trafik sorunu artık tamamen havada kaldı. Eski trafiği insanlar artık birazda özleyecekler. Çünkü yapmış olduğumuz uygulama son derece başarılı bir uygulama oldu. Birkaç gün içerisinde çevre yolumuz açılıp, ağır taşıt trafiği çevre yoluna kaydıktan sonra, artık Tokat’ta çok uzun yıllar trafik sorunu konuşulmayacak diye düşünüyoruz” diye konuştu.


Kentte yaşamanın belirli kuralları olduğunu ifade eden...