23 / 04 / 2024

toki 2015 konut projeleri

toki 2015 konut projeleri

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

Mehmet Ergün Turan: Binlerce konutluk yeni projeler hazırlıyoruz!

TOKİ Başkanı Turan, Anadolu'nun birçok kentinde alt ve orta gelir gruplarına dönük, binlerce konutluk yeni yeni yerleşim alanlarını projelendirdiklerini açıkladı.

TOKİ 2023'te 1 milyon 200 bin konut üretmeyi hedefliyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, arazi buldukları her yerde emeklilerin ve alt gelirlilerin ev ihtiyacını karşılayabileceklerini belirterek, "Anadolu'nun hemen hemen her yerinde 250 lira taksitle ev talebini karşılayacak imkanımız var" dedi.

TOKİ yeni projelerinde semt kültürünü yaşatacak!

TOKİ önümüzdeki dönemde semt kültürünü ön plana çıkarmak için tüm gelir gruplarına hitap edecek konutları aynı proje içinde üretecek. TOKİ 'yaşam merkezi kurma’ anlayışıyla proje geliştirmeye başlayacak.

TOKİ gelecek yıl 70 bin konut inşa etmeyi hedefliyor!

Türkiye'de 20 yıl içinde 5.5-6 milyon binanın dönüşmesi gerektiğini belirten TOKİ Başkanı Ergün, TOKİ'nin gelecek yıl içinde asgari 60-70 bin konut inşa etmeyi planladığını söyledi.

TOKİ geleceğin binalarını inşa ediyor!

Kalitede yeni bir safhaya geçtiklerini söyleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan,TOKİ kamunun yaklaşık olarak 50 yıllık hizmet binalarını inşa ettiğini belirtti.

TOKİ, 50 bin kişiyi ev sahibi yapmayı hedefliyor!

Yılın ilk 2 ayında 11 bin konutun ihalesini gerçekleştiren TOKİ, sene sonuna kadar bu rakamı 50 binin üzerine çıkarmayı hedefliyor.

TOKİ kentlerin geleneklerine uygun farklı tasarımlara ağırlık verecek!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Türkiye'de konut beklentilerinin 10 yıl öncesine göre farklılaştığını belirterek, önümüzdeki dönemde kentlerin geleneklerine uygun farklı tasarımlara ağırlık vereceklerini söyledi.

TOKİ 649 bin 498 konut rakamına ulaştı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca "Toplu Konut Üretim Raporu"nun verileri yayınlandı. 649 bin 498 konut rakamına ulaşan TOKİ 121 bin 527 adet konutun inşaatına devam ediyor.

TOKİ 2014 yılında kaç konut sattı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2014 yılı içinde satış rakamlarını ve başvuru sayılarını yayınladı. TOKİ'nin en çok satış yaptığı ay Şubat, en çok başvuru aldığı ay ise Haziran oldu.

TOKİ'nin 2015 hedefi 50 bin konut üretmek!

Mimar ve Mühendisler Grubu'nca Şişli'de bir otelde düzenlenen çalışma toplantısına katılan Turan, TOKİ'nin daha önce yaptığı binaları şekil ve imarları yönünden değerlendirerek, toplu konut hamlesini küçültmenin bir anlamının olmadığını söyledi.

İznik TOKİ 165 konut kura çekilişi ne zaman?

İznik TOKİ 165 konut kura çekilişi ne zaman sorusuna 11 Eylül 2017 olarak yanıt verebiliriz.

TOKİ’den konut nasıl alınır?

Dar ve orta gelir düzeyine sahip vatandaşların konut edinmesi için çalışmalarda bulunan TOKİ'den nasıl ev alınır? TOKİ'den ev sahibi olmak için hangi şartlar gerekir? Bütün bu soruların cevabı haberin içinde yer alıyor...

Bartın TOKİ 320 konut ihalesi 21 Eylül'de!

Bartın İli, Ulus İlçesi , Samat Mahallesi 320 Adet Konut , 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Kütahya Tavşanlı TOKİ'de konut teslim dönemi sona eriyor!

Kütahya Tavşanlı TOKİ'de yer alan 118 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Bursa TOKİ 165 konut kura çekilişi ne zaman?

Bursa TOKİ 165 konut kura çekilişi 11 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutların fiyatları 145 bin 262 TL ile 248 bin 297 TL arasında değişiyor.

Barış Mahallesi TOKİ 1103 konut kura çekilişi!

Barış Mahallesi TOKİ 1103 konut kura çekilişi 24 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Projede 2oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Yozgat Boğazlıyan TOKİ'de konut teslim dönemi başlıyor!

Yozgat Boğazlıyan TOKİ'de konut teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor, proje 285 adet konuttan meydana geliyor.

Kayaşehir TOKİ 1892 konut başvuru şartları 2017!

Kayaşehir TOKİ 1892 konut başvuru şartları 2017 haberimizde yer alıyor. Proje için başvurular 5 Eylül'de başlayacak.

Niğde Çamardı TOKİ'de konut teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Niğde Çamardı projesinde konut teslim dönemi 14 Ağustos'ta başlamıştı, projedeki konutlar için teslim dönemi bugün sona eriyor.

Barış Mahallesi TOKİ 1103 konut başvuruları!

Barış Mahallesi TOKİ 1103 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projeden 108 ay, 120 ay ve 144 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Kütahya Şaphane 3. Etap TOKİ'de konut teslimleri başlıyor!

TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap'ta yer alan 80 konut için teslimler bugün itibariyle başlıyor.

Kastamonu İhsangazi TOKİ 110 konut ihalesi yarın!

TOKİ Kastamonu İli İhsangazi İlçesi 110 Adet Konut, 1 Adet Camii ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Ankara Kahramankazan TOKİ 334 konut ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli, Kahramankazan İlçesi, Atatürk Mahallesi 334 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

toki 2015 konut projeleri Haberi

toki 2015 konut projeleri

Türkiye’de dar ve orta gelir grubuna dahil vatandaşları konut sahibi yapmak ve kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmek amacıyla kurulan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 2023 yılına kadar üreteceği konut hedefini revize ederek 1 milyondan 1 milyon 200 bin’e çıkardı. Bugüne kadar yılda en fazla 55 bin konut üreten TOKİ, 2016 yılında ise kendi rekorunu kırarak 60 bin konut üretmeyi hedefliyor. TOKİ’nin nitelik ve nicelik olarak hedef yükselttiğini belirten TOKİ Başkanı M.Ergün Turan, “Gerek vatandaşlar gerekse paydaşlarımız TOKİ’deki bu pozitif değişimi görüyorlar. Şu an Türkiye genelinde 700 aktif şantiyemiz var. İstanbul ve Anadolu’daki konut sorunu bitene kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 


EMEKLİLERE KONTENJAN


Konut talebinin yüksek olduğu illerde valiliklerden gelen talep üzerine emeklilere yüzde 25’e varan oranlarda konut ayıran TOKİ, önümüzdeki yıllarda sadece...