19 / 04 / 2024

TOKİ 2018 konut fiyatları

TOKİ 2018 konut fiyatları

TOKİ Başkanı Ergün Turan sosyal konut olarak yapıp satışa sundukları konutlara talebin hiç düşmediğini dile getirdi. Turan, “Şu an açık satışta 3 bine yakın konut satışımız var. Bunların her gün en az 100- 150 tanesi satılıyor. Sözleşme yapılıyor” diye açıklama yaptı.

TOKİ'den Şubat ayında 234 TL taksitle konut fırsatı!

Konut üretiminde 2017'de rekor kıran Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2018 yılına hızlı giriş yaptı. TOKİ, 2018 yılında 70 bin kişiyi ev sahibi yapmayı hedefliyor.

TOKİ 81 il için flaş açıklama yaptı! 1.650 TL taksitle 2+1 konut fırsatı! Ev almak isteyen milyonlara son dakika müjdesi

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan TOKİ sosyal konut projesinin ayrıntıları da netleşiyor. Peki TOKİ 81 il projesinde son durum ne? 

TOKİ'den 81 ile ucuz konut müjdesi! Emekliye, dar gelirliye, gençlere 1.650 TL taksitle ev alma imkanı! Sakın kaçırmayın

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 81 ildeki dar gelirli ailelerin ev sahibi olmasını amaçlayan TOKİ sosyal konut projesinde detaylar belli oluyor. Peki TOKİ 81 ildeki sosyal konut için başvurular ne zaman başlayacak? Evlerin taksitleri kaç TL? İşte detaylar...

TOKİ 81 il için konut başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabilir? Başvuru tarihleri belli oldu mu?

Milyonlarca kişinin merakla takip ettiği 81 il için dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlayan TOKİ sosyal konut projesi detayları netleşmeye başlıyor. Peki TOKİ 81 il için konut başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabillir? Başvuru tarihleri belli oldu mu? 

81 ilde Ucuz Sosyal Konut Projesi TOKİ’nin detayları tek tek belli oldu! İşte 8 soruda TOKİ Ucuz Konut Projesi…

81 ili kapsayacak olan TOKİ Sosyal Konut Projeleri ile ilgili detaylar belli olmaya başladı. Peki, sosyal konut projelerinden kimler yararlanacak? Sosyal konut projeleri taksitleri ne kadar ve kaç vadeli olacak? İşte detaylar…

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacak? TOKİ sosyal konut aylık taksitler açıklandı mı?

TOKİ sosyal konut projelerinde aylık taksit ne kadar olacağı vatandaşalar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen o detaylar!

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları!

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları nelerdir? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesi kaç taksit? TOKİ sosyal konut asgari ücretli taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ sosyal konut projeleri ev almak isteyen vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bu bağlamda TOKİ sosyal konut asgari ücretli taksitleri ne kadar olacak? sorusu sıklıkla soruluyor. İşte merak detaylar!

TOKİ 240 ay taksitle konut satacak! TOKİ'nin ucuz konut projesine kimler başvurabilir? Gençlere de müjde geldi!

TOKİ'nin 81 ildeki ucuz konut projesinde detaylar yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ'nin 81 ildeki sosyal konut projesine kimler başvurabilecek? TOKİ sosyal konut projesinde ödeme seçenekleri nasıl? İşte dev projeyle ilgili merak edilen her şey...

TOKİ sosyal konutlar için maaş sınırı belli oldu! İşte TOKİ sosyal konut projesine dair son gelişmeler!

TOKİ vasıtası ile 81 ilde hayata geçecek sosyal konut projelerinin detayları ortaya çıkmaya başladı. TOKİ sosyal konut projesinde en çok araştırılan konu başvuru şartı olan maaş sınırı yanıt buldu.

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları ne zaman? TOKİ başvuru şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut proje başvurusuna dair detaylar araştırılıyor. İşte TOKİ 2022 sosyal konut projelerine dair detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri başvuru tarihi açıklandı mı 2022? İşte TOKİ sosyal konut şartları!

TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihi!

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları ne zaman başlayacak 2022? İşte TOKİ sosyal konut başvuru şartları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ne zaman başlayacağı ve başvuru şartları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ 2018 konut fiyatları Haberi

TOKİ 2018 konut fiyatları

Türkiye’nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdüren ve 500 bin konut hedefine ulaşan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yeni hedefi olan 1 milyon 200 bin konut için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Yeni Şafak gazetesinden Mine Açar'ın haberine göre TOKİ Başkanı Ergün Turan bir yandan da sosyal konut satışlarına devam ettiklerini söyledi. Şu anda açık satışta yaklaşık 3 bin sosyal konutun satışta olduğunu belirten Turan, “Bunların satışı çok hızlı. Sosyal konutlarımıza gelen talep hiçbir zaman düşmedi. Günlük 100-150 konut satışı gerçekleştiriyoruz” dedi.

Turan, “Fizibilitesi devam eden yerler de var baktığımız yeni yerlerde. 100 günlük eylem planı doğrultusunda çalışıyoruz. Vatandaşın konut ihtiyacının olduğu yerler önceliklerimiz arasında. Odağımızda Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgeleri de var, İstanbul, İzmir, Ankara, Diyarbakır ve Adana gibi şehirler...