26 / 04 / 2024

TOKİ 35 bin liralık konut

TOKİ 35 bin liralık konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ( TOKİ ) Ankara Mamak'ta dar gelirli vatandaşlar için inşa edip 35 bin liradan satışa çıkardığı 448 konuta yoğun talep geldi...

TOKİ'nin 35 bin liralık konutlarına başvurular bugün!

TOKİ'nin Ankara Mamak'ta dar gelirli vatandaşlar için inşa edip, 35 bin liradan satışa çıkardığı 448 konuta başvurular bugün başlıyor. Aralıkta teslim edilmesi planlanan konutların başvurular, 8 Kasım'a kadar sürecek..

TOKİ’nin 35 bin liralık konutlarına başvurular yarın başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ( TOKİ ), Ankara Mamak’ta dar gelirli vatandaşlar için inşa edip, 35 bin liradan satışa çıkardığı 448 konuta başvurular yarın başlıyor...

İstanbul’daki 35 bin binanın 15 bini riskli çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Afetlere Karşı Dayanıklı İstanbul isimli projesinin tanıtımında önemli açıklamalar yaptı. İmamoğlu açıklamasında megakentte 35 bin binada yapılan incelemede 15 bininin yüksek riskli olduğunu dile getirdi.

35 bin dolarda tutunan BTC, altcoin’lerin itici gücü oldu!

Kripto para piyasasının lider para birimi Bitcoin’in (BTC) uzun süre kaldığı 28 bin dolar bandından hızlı bir yükselişle 35 bin dolara kadar yükselmesi ve burada istikrar sağlaması ile hareketlenen altcoin’lerdeki artış trendi devam ediyor.

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

Bitcoin 17 ayın zirvesini görerek 35 bin doları aştı

Bitcoin fiyatları, haber akışlarının da sebebi ile bir kez daha sert bir çıkış yaparken, bugünkü yapılan işlemlerde 35 bin doları geçti ve 17 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Küresel bazda kripto paraların piyasa değeri ise son 24 saatte yüzde 7,59 kadar çıktı.

Kahramanmaraş'ta yerinde dönüşüm için 35 bin 395 başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi için Kahramanmaraş'ta şu ana kadar 35 bin 395 başvuru yapıldı.

İstanbul'da sıkı denetim! 7 günde 35 bin 988 sürücüye cezai işlem uygulandı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 3-9 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 35 bin 988 sürücüye cezai işlem uygulandığı kaydedildi.

İstanbul'da yaşamanın maliyeti 35 bin 380 lira!

İstanbul Planlama Ajansı verilerine göre, İstanbul'da dört kişilik bir ailenin yaşama maliyeti 35 bin 380 TL'ye çıktı.

Bu yaz iki kişilik en ucuz tatil 35 bin liradan başlıyor, 150 bin liraya kadar yükseliyor!

Yüksek enflasyon nedeniyle maliyetlerde yaşanan artış, iç turizmde bu sene de yüzde 100'den fazla zamlara sebep oldu. Bu yaz iki kişilik en ucuz tatil 35 bin liradan başlıyor, 150 bin liraya kadar yükseliyor. 

Milli Emlak'tan resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! 35 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... 35 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi sakın kaçırmayın...

18 yaşını geçtiysen hemen bu habere bak! Geri ödemesiz 35 bin TL yardım yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yardımlarına son sürat devam ediyor. PTT ve Ziraat Bankası aracılığı ile sağlanan geri ödemesiz 35 bin TL'lik sosyal yardım için başvurular başladı. ayrıntılar haberimizde.

Evi oturulamayacak durumda olanlara müjde! Ev tadilat parası olarak 35 bin TL verilecek!

Evi neredeyse oturulamayacak halde olan vatandaşlar, devlet desteği ile en az 35 bin TL’den başlayan destek imkanlarından faydalanabilecek. Devletin vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği destek çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Fiat Egea Sedan'a tam tamına 35 bin TL indirim geldi! Bu son dakika indirimini sakın kaçırmayın!

Fiat Egea Sedan'a tam tamına 35 bin TL indirim geldi! Bu son dakika indirimini sakın kaçırmayın... İşte Egea Sedan fiyat listesi 8 Nisan 2023...

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

TOKİ 35 bin liralık konut Haberi

TOKİ 35 bin liralık konut

Oturuma hazır, 180 ay vade ve 172 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulan konutlara başvuru, kısa sürede 613’ü buldu. Kura yöntemiyle satılacak konutlardan almak isteyenlerin 8 Kasım'a kadar başvuru yapması gerekiyor.


TOKİ, Mamak'ta inşa ettiği ve kura yoluyla hak sahiplerini belirleyeceği 448 konutu 4 bin lira peşinat, 180 ay vadeyle satıyor. "Mamak 2. Etap 448 Konut Alt Gelir Grubu Projesi" kapsamında inşa edilen CY tipi bir oda bir salon niteliğindeki konutların fiyatları 35 bin ile 47 bin 500 lira arasında değişiyor.


-8 Kasım son gün


47,65 metrekarelik konutların taksitleri 172 liradan başlıyor. 15 Kasım'daki kura çekilişiyle hak sahipleri belirlenecek 448 konutluk projeden ev sahibi olmak isteyenlerin 8 Kasım'a kadar Ziraat Bankası Hamamönü şubesine başvurması gerekiyor.


TOKİ'nin alt gelir grubu için satışa sunduğu konutlardan almak...