29 / 03 / 2024

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında farklı yerlerde yapılacak olan konut, sosyal donatı ve eğitim yapıları yerleşim alanları ile kentsel tasarım uygulama projeleri 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi yarın!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi 2. oturum ihalesi 9 Nisan'da!

TOKİ uygulamaları kapsamında farklı yerlerde yapılacak olan konut, sosyal donatı ve eğitim yapıları yerleşim alanları ile kentsel tasarım uygulama projeleri 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi 9 Nisan'da yapılacak.

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 30 Mart'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 30 Mart'ta saat 11:30'da yapılacak.

Hataylı depremzedeler yeni yıla yeni konutlarında girecek!

TOKİ, 6 Şubat deprem felaketinde en ağır hasarı alan Hatay’da depremzedeleri yeni konutlarına kavuşturmak için gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Hızlı bir şekilde yükselen evlerden 40 bin tanesi yeni yılda Hataylılara teslim edileceği belirtildi.

TOKİ’den konut müjdesi! O ile tam 220 bin konut yapılacak!

TOKİ, 6 Şubat depremlerinden ağır yara alan Hatay’a 220 bin konut yapacak. 40 bin konutun yılbaşında depremzedelere teslim edilmeye başlanacağı belirtilirken, hangi ilçelere kaç konut yapılacağı da belli oldu.

12-24 Ocak TOKİ 6. etap kura takvimi gün gün belli oldu! İşte il il peş peşe çekilecek yeni ay takvimi...

TOKİ 6. etap kura takvimi yayımlandı. 12-24 Ocak TOKİ 6. etap kura takvimi gün gün belli oldu! İşte il il peş peşe çekilecek yeni ay takvimi...

TOKİ'den 12 bin 500 TL peşinatla ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden TOKİ 6 yeni kampanyaya daha başladı. TOKİ'nin bugün satışa çıkardığı 228 adet konut için en düşük taksit bedeli 347 TL, en düşük peşinat bedeli ise 12 bin 500 TL olarak belirlendi.

TOKİ'den 6 bin 202 ucuz konut geliyor!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ 6 bin 202 konutun ihalesini Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirecek.

TOKİ 6 bin 256 konutu satışa çıkardı!

Türkiye’nin farklı noktalarında konut inşa etmeye devam eden TOKİ, 6 bin 256 konutu satışa çıkardı.

6 soruda TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesi!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesinde toplamda 226 adet daire yer alıyor. İşte 6 soruda Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesi!

Hedefimiz 6 milyon vatandaşımızı daha güvenli yapılara taşımak!

Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Fuar ve Zirvesi'nde konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, "Hedefimiz 2023 yılında 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşarak 6 milyona yakın vatandaşımızı daha güvenli ve güzel yapılara taşımaktır" dedi.

TOKİ Kayapark ihalesine 6 firmadan teklif geldi!

TOKİ tarafından İstanbul Kayabaşı'nda 1,5 milyon metrekare alanda kurulacak Kayapark birinci etap rekreasyon alanı inşaatının ihalesi yapıldı. İhaleye 6 firmadan teklif geldi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap kura sonuçları 6 Eylül 2017!

TOKİ Mudurnu 3. Etap kura sonuçları 6 Eylül 2017 henüz açıklanmadı. Projedeki 10 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap kura çekilişi 6 Eylül'de!

Konut fiyatlarının 92 bin 144 TL ile 104 bin 376 TL arasında farklılık gösterdiği Mudurnu TOKİ 3. Etap'ın kura çekilişi 6 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Zirvesi 6-7 Eylül'de!

TOKİ ana sponsorluğunda 6-7 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Zirve ve Sergisi Türkiye’nin yapı, şehir ve gelecek vizyonuna ışık tutacak.

TOKİ'den Antalya'ya 6 bin 500 konut geliyor!

Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu, "Başlattığımız yatırım hamlesi hızla devam ediyor. TOKİ tarafından 6 bin 500 konut ve bin 500 iş yerinin temeli atıldı" dedi.

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi Haberi

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi 2. oturum ihalesi bugün saat 11:30'da...