26 / 04 / 2024

TOKİ adaklı

TOKİ adaklı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) mülkiyeti Bingöl Adaklı Belediyesi'ne ait olan arazide 75 konutluk proje inşa edecek. Konutların başvuruları 31 Mayıs'a kadar devam edecek.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ Bingöl Adaklı'da 850 bin liraya 3+1!

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Adaklı projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Adaklı 2022 ucuz konut projesi...

Adaklı Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adaklı Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Şahin Biçimli tarafından kuruldu.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

TOKİ Bingöl Adaklı projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bingöl Adaklı projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Bingöl Adaklı 96 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli Adaklı İlçesi Merkez Mahallesi 96 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Adaklı 96 konut ihalesi 10 Ekim'de!

Bingöl İli Adaklı İlçesi Merkez Mahallesi 96 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Adaklı 96 konut ihalesi 24 Ekim'de!

TOKİ Bingöl İli Adaklı İlçesi Merkez Mahallesi 96 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Ekim'de gerçekleştirilecek...

Bingöl Adaklı TOKİ kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Bingöl Adaklı kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ 50 bin konut Bingöl Adaklı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ 50 bin konut Bingöl Adaklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ adaklı Haberi

TOKİ adaklı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Adaklı Belediyesi tarafından Bingöl'e 75 konut inşa edilecek.


Mülkiyeti Belediye'ye ait olan 20 bin metrekarelik arsaya 75 adet konut yapılmasına karar verildi. Konutların başvuru süreci 31 Mayıs'a kadar devam edecek. Proje kapsamında  39 adet 2+1 ve 36 adet 3+1 daire inşa edilecek.


Başvuru yapmak isteyenlerden; Nüfus cüzdan fotokopisi, vukuatlı nüfus kaydı, ikametgâh, Adaklı İlçe sınırları içerisinde en az bir yıldır ikamet ettiğine dair elektrik, su, telefon faturaları, ya da başvuru sahiplerinin annesi, babası adına kayıtlı fatura kaydı, hane halkı gelirinin en fazla 3200 TL olduğunu kanıtlayan gelir belgesi ve banka hesabına para yatırdığına dair dekont isteniyor. 



Bingöl...