24 / 04 / 2024

TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanı başvuru

TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanı başvuru

TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanı kapsamında satışa sunulan 1 adet konut için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor. Projede dairenin fiyatı 84 bin 525 TL'den başlangıç gösteriyor...

TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanında başvuru için son 2 gün!

TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanı kapsamında satışa sunulan 1 adet konut için başvuru dönemi 22 Temmuz'da başlıyor. Projede dairenin fiyatı 84 bin 525 TL'den başlıyor...

TOKİ Adana Karaisalı engelli kategorisinde başvuru dönemi için son 7 gün!

Fiyatların 84 bin 525 TL'den başladığı TOKİ Adana Karaisalı'da 1 adet konut engelli kategırisinde satışa sunuluyor...

Adana Karaisalı'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Karaisalı İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Karaisalı ilçesi, Selampınar Mahallesi, 354 ada, 5 parselde yer alan benzin istasyonunu 6 milyon 421 bin 661 TL'ye icradan satıyor...

Adana Karaisalı'da ulaşım ve çevre düzenlemeleri yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Adana Karaisalı’nın cazibesi artıyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Adana Karaisalı'da lüks konut üretilecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce, Karaisalı ilçesinde iftar yemeği verildi. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçeye yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi de verdi.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuru işlemleri!

Toplamda 34 adet konutun açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuru işlemleri 30 Haziran'a kadar devam ediyor.

TOKİ Adana Seyhan'a 1.202 konut yaptıracak!

TOKİ Adana Seyhan İsmetpaşa Barış Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim 1. etap 2. kısım 1.202 konut, 1 adet cami, 27 adet ticaret inşaatları işi ihalesi 19 Temmuz 2016'da yapılacak.

TOKİ Adana Yüreğir 888 konut ihalesi bugün!

TOKİ Adana, Yüreğir, Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami genel altyapıya ait bakım onarım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları 2016!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları 2016 bugün açıklandı. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura sonuçları bugün saat: 10.00'dan itibaren açıklandı. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları bugün açıklandı. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan TOKİ Adana Sarıçam Buruk projesinde toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi sonucu!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi sonucu bugün açıklandı. Detayların henüz netleşmediği TOKİ Adana Sarıçam projesinde toplamda 300 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana emekli konutlarının kurası çekildi!

TOKİ Adana emekli konutlarının kurası çekildi.Adana Valisi Mustafa Büyük, Serinevler Spor Salonu'nda düzenlenen kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, TOKİ'nin Türkiye genelinde birçok projeyi gerçekleştirdiğini belirtti.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli 2016 kura çekimi!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli 2016 kura çekimi bugün saat: 10.00'da başlayacak. Ödemelere göre yüzde 12 peşin ödemenin sağlandığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanı başvuru Haberi

TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanı başvuru

TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanında 83,67 metrekare olarak tasarlanan daire 84 bin 525 TL'den satılıyor. 


180 ay taksitlendirme yapılan TOKİ Adana Karaisalı engelli kategorisinde 1 adet daire açık satışa sunuluyor. TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanı kapsamında son başvuru tarihi 30 Eylül 2013 tarihi olarak belirlendi. 




Detaylı bilgi için