28 / 03 / 2024

TOKİ Ankara Elmadağ okul inşaatı yapım işi

TOKİ Ankara Elmadağ okul inşaatı yapım işi

Ankara İli Elmadağ İlçesi 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın saat 14:30'da ihale edilecek.

TOKİ Ankara Elmadağ okul inşaatı yapım işi ihalesi yarın!

Ankara İli Elmadağ İlçesi 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın saat 14:30'da ihale edilecek.

Ankara Elmadağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Elmadağ ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Ankara Elmadağ projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesinin ihalesini 13 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adese 17. mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı!

Adese yeni mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, mağaza sayısı 17'ye çıkardı.

Ankara Elmadağ'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Elmadağ Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, Ankara Elmadağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi'nde Kat Karşılığı Küçük Sanayi Sitesi yaptıracak. İhaleye çıkacak işin bedeli 5 milyon 108 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Elmadağ'da Roman çocukları için Çimenev açıldı!

Roman Hakları Derneği’nin başlattığı bir projeyle, Ankara Elmadağ’da Roman çocukların daha iyi bir eğitim alabilmesi için Çimenev açıldı.

Ankara Elmadağ'da 7 katın üstüne yapı izni verilmiyor!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

Ankara Elmadağ'da 3,9 büyüklüğünde deprem!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre; deprem saat 23.41'de Elmadağ ilçesinde meydana geldi.

Ankara Elmadağ'da icradan 6.2 milyon TL'ye satılık fabrika!

Elmadağ İcra Dairesi tarafından Ankara Elmadağ'da bulunan 2 katlı fabrikanın satışı 6 milyon 258 bin 871,20 TL'ye açık artırma suretiyle ihale edilecek.

TOKİ Ankara Elmadağ 1 adet konut başvurusu bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Elmadağ 1 adet konut başvurusu bugün başlıyor. Daire fiyatının 147 bin 597 TL olarak belirlendiği projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Ankara Elmadağ 1 adet konut başvurusu 23 Şubat'ta başlayacak!

TOKİ Ankara Elmadağ projesinde 1 adet konutu açık satış yöntemiyle satışa sunuyor. Satış işlemlerinin T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüleceği projede daire fiyatı 147 bin 597 TL olarak belirlendi.

TOKİ Elmadağ İlkokulu'nun inşaatı tamamlandı!

Ankara Elmadağ Tatlıca Mahallesi sınırları içerisinde yapılan okulun inşaatı TOKİ tarafından tamamlandı. 6 derslikten oluşan ilkokulun hizmete geçmesi için gerekli altyapı hizmetlerinin kısa sürede bitirilmesi planlanıyor...

Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ve Ankara Kamu Hastaneleri Genel sekreteri Uz. Dr. Doğan Akdoğan da katıldı.

TOKİ Ankara Elmadağ okul inşaatı yapım işi Haberi

TOKİ Ankara Elmadağ okul inşaatı yapım işi

Ankara İli Elmadağ İlçesi 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.



İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için