19 / 04 / 2024

toki ankara ihalesi

toki ankara ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Ayaş projesinin ihalesini 19 Haziran'da gerçekleştirecek. Projede 83 konut yer alacak.

TOKİ'den Ankara'ya 137 konut!

Ankara İli, Bala İlçesi , Şentepe Mahallesi , 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Ankara Bala 137 konut ihalesi 10 Ekim'de!

TOKİ Ankara İli Bala İlçesi Şentepe Mahallesi 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 10 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ'den Ankara Kahramankazan'a 334 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Ankara Kahramankazan'da hayata geçirilmesi planlanan 334 yeni konut için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Ankara 3 mahallede lojman inşaat ihalesi 11 Temmuz'da!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Temmuz 2016 tarihinde saat 10:30'da gerçekleşecek.

Ankara Ayaş'ta TOKİ 153 adet konut yaptıracak!

Ankara İli Ayaş İlçesi Hacırecep Mahallesi 153 Adet Konut, 1’er Adet Camii ve Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Ankara Etimesgut sağlık merkezi inşaat yapım işi!

TOKİ Ankara Etimesgut Yapracık 2 Adet 6 Hekimli Aile Saglık Merkezi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi inşaat işi ihalesi 7 Ocak 2014 tarihinde (yarın) saat 15:00'da gerçekleşecek...

TOKİ Ankara'daki taşınmazı "arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı" yöntemiyle ihale edecek!

Yenimahalle ilçesi, İstasyon mahallesi 63865 ada, 2 parselin "arsa satış karşılığı gelir paylaşımı" işi ihalesi, "açık ihale usulü" ile yapılacak. İhale dosyası ve ekleri, 2 bin lira karşılığında TOKİ'den alınabilecek.

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih geldi! Çankaya projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara Çankaya projesinin ihalesi yarın yapılacak. Çankaya TOKİ projesinde 50 adet konut ve 6 adet dükkan bulunuyor. 

TOKİ, Ankara için düğmeye bastı! Çankaya'ya 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Şubat tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Başkentliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Ankara Kayabaşı 185 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Kayabaşı 185 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Haymana 185 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Haymana Kayabaşı Mahallesi 185 konut ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Beypazarı 2. Etap ihalesi bugün!

Ankara İli, Beypazarı İlçesi, 2. Etap 412 Adet Konut ve 12 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 668 konut ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 2. Etap 668 Adet Konut , 6 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ankara Sincan Saraycık projesi için düğmeye bastı!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 2. Etap 668 Adet Konut , 6 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım projesinin ihalesi yapıldı.

toki ankara ihalesi Haberi

toki ankara ihalesi

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Ankara Ayaş projesi için düğmeye basan TOKİ, 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut üretmeyi hedefliyor.

TOKİ, Ankara Ayaş 83 konut projesinin ihalesini 19 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirecek. Projede konutların yanı sıra büfe ve cami de yer alıyor.

İhale ilanı:
Ankara İli, Ayaş İlçesi 3.Etap 83 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da...