19 / 04 / 2024

TOKİ Ankara kentsel dönüşüm projeleri

TOKİ Ankara kentsel dönüşüm projeleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara'da 139 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Ankara Kızılcahamam ihalesi 27 Ağustos'ta!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara'da kentsel dönüşüme hız verdi!

Başkentte kentsel dönüşüm kapsamında 21 bin 901 konut inşa eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 7 bin 58 konutun yapımına hızla devam ediyor.

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ihalesi 20 Ağustos'ta!

TOKİ Ankara ili Kızılcahamam ilçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 adet konut, 17 adet dükkan ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Ankara Saraycık TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ  Ankara  Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 2. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Ankara Saraycık 502 konut ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.Bölge 2.Etap 502 Adet Konut 1 Adet 32 Derslikli İ.Ö.O, 1 Adet Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan 1000 konut ihalesi 26 Eylül'de!

TOKİ Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2 Bölge 1 Etap 1000 Adet Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Mescit ve 1 Adet Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 26 Eylül'de yapılacak.

Ankara Kuzey Kent Girişi TOKİ projesinde teslime hazırlanıyor!

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi Karacaören Mevkii 250 Konut Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki daireler teslime hazırlanıyor.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankara Mamak 3. ve 4. Etap'a 1,825 yeni konut!

Başkentte kentsel dönüşüm projelerine hız veren TOKİ, Ankara Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi 3. ve 4. Etap'ta 1,825 yeni konut hayata geçirecek.

Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar üretmeye devam ediyor. TOKİ Ankara Mamak'ta toplam 3 bin yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Ankara kentsel dönüşüm projeleri Haberi

TOKİ Ankara kentsel dönüşüm projeleri

Geçtiğimiz sene Mayıs ayında başkent Ankara'nın Çankaya ilçesi İleri Mahallesi’nde başta Açelya Apartmanı olmak üzere toplamda 11 bina, istinat duvarının çökmesi sebebiyle riskli duruma geldi. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan son dakika bilgilerine göre, bu çerçevede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından söz konusu bölgeye toplamda 8 bloktan oluşan 139 konutluk ve 67 araçlık otoparkı içeren bir proje yapılacağı belirtildi.

Söz konusu projenin temel atma törenine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut, Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, bazı milletvekilleri, hak sahibi vatandaşlar ile diğer ilgililer katılım sağladı.

Temel atma töreninde önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat...