28 / 03 / 2024

TOKİ Ankara Polatlı 2. Etap satışları ne zaman

TOKİ Ankara Polatlı 2. Etap satışları ne zaman

TOKİ Ankara Polatlı 2. Etap'ta 1 adet konut satılıyor. Daire fiyatının 113 bin 23 TL olarak belirlendiği projede daire büyüklüğü 112,21 metrekare olarak tasarlandı.

Ankara Polatlı'da 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1+1 ev sahibi olma müjdesi!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesinde yer alan 21 adet 1+1 konutu 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Polatlı'da 21 arsa satılıyor! Başkentte 84 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı! 

Ankara ili Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Gazi, M. Akif ve Zafer mahallelerinde yer alan 21 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

11 soruda TOKİ Ankara Polatlı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Polatlı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Polatlı'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Polatlı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Polatlı 2022 ucuz konut projesi...

Milli Emlak Ankara Polatlı'da 44 bin 500 TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Müslüm Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Polatlı'da 53 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Sabanca Köyü'ndeki arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Ankara Polatlı'da 51 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Polatlı ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Ankara İli Polatlı İlçesi Devretepe mevkinde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Ankara Polatlı ve Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Polatlı Belediyesi'nden satılık 31 konut!

Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Polatlı ilçesi, İstiklal Mahallesi'nde yer alan 31 konutu satıyor...

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsası 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara İli Sincan (Polatlı) İlçesi Yenidoğan Mahallesinde yer alan 142 ada 33 parsel e ait 1 adet arsasının değerleme raporu yayınlandı.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Sincan Polatlı'da yer alan arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Ankara Polatlı 2. Etap satışları ne zaman Haberi

TOKİ Ankara Polatlı 2. Etap satışları ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Polatlı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Ödemeleri 10 bin TL veya 6 bin TL peşinatta 240 ay vade şeklinde yapılan TOKİ Ankara Polatlı 2. Etap'ta 112,21 metrekarelik 3 oda 1 salon dairenin fiyatı 113 bin 23 TL olarak belirlendi. 


TOKİ Ankara Polatlı 2. Etap projesinde satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin Temerküz Şube Polatlı Şubesi tarafından kabul edilecek. İlgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek olan başvurular ise 23 Şubat 2015 tarihinde başlayacak, 31 Şubat 2015 tarihine kadar devam edecek. 


Satış duyurusu için