20 / 04 / 2024

toki ankara sincan kura çekilişi

toki ankara sincan kura çekilişi

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2.300 konut kura tarihi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2.300 konut kura tarihi ne zaman? Ankara Sincan Saraycık kura çekiliş ne zaman yapılacak?

TOKİ Ankara 2019 kura çekim tarihi açıklandı!

TOKİ Ankara 2019 kura çekim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Ankara Kuzeykent 2019 kura tarihi, TOKİ Sincan Saraycık 2019 kura tarihi, TOKİ Yenimahalle Yakacık 2019 kura tarihi ne zaman? İşte tüm detaylar...

TOKİ Ankara Sincan kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleşti.

Ankara Sincan Temelli Sosyal Konut Projesi'nde 1096 konut sahibini buldu!

TOPLU Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın işbirliğinde gerçekleştirilen Ankara Sincan Temelli Sosyal Konut Projesi'ndeki hak sahipleri, kura çekilişi ile belirlendi.

TOKİ Ankara projesinin inşaatı başlıyor! Sincan'a 1.020 konutluk yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkanlığı'nın Ankara projesinin inşaatı resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek projede toplam 1.020 konut yer alıyor. 

TOKİ, Ankara için ÇED başvurusu yaptı! Tam 1.012 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 171 milyon 94 bin TL'ye mal olacak projede 1.012 konut yer alacak.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o projeler ile ilgili son durum...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Sincan Saraycık’ta yapımına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatı tamamlandı.

TOKİ Ankara projesi için düğmeye bastı! 1.012 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara projesi için düğmeye bastı. Sincan'da inşa edilecek projede 1.012 konut yer alıyor.

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! İhalesi 8 Mart'ta!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 2 bin 662 metrekare alana sahip. 

Sincan Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 13 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!

Dar gelirli kişiler için 250 bin yeni konut inşa müjdesi veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Projesi’nin ihalesini yarın saat 15.00'te gerçekleştirecek...

toki ankara sincan kura çekilişi Haberi

toki ankara sincan kura çekilişi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı imzasıyla hayata geçirilecek olan 100 bin yeni sosyal konut projesiyle dar gelirliler ev sahibi olacak. 

Başvuru yapan yüz binlerce vatandaşın merakla beklediği TOKİ 100 bin konut 2020 projeleri için başvurular 16 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında alındı.

TOKİ 2020 projeleri için kura tarihleri dün itibariyle belli oldu. Proje kapsamında Ankara Sincan Saraycık'ta da 2 bin 300 yeni konut inşa edilecek. 

Saraycık TOKİ 2020 projesinde 1610 adet 2+1 daire, 690 adet 3+1 daire bulunuyor. TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2.300 konut kura tarihi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. 

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2.300 konut kura tarihi 2+1 ve 3+1!
TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2.300 konut kura tarihi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor....