29 / 03 / 2024

TOKİ Ankarada emekliler ve dar gelirlileri konut sahibi yapacak

TOKİ Ankarada emekliler ve dar gelirlileri konut sahibi yapacak

Ankara Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Ankara’da da 341 liradan başlayan aylık ödemelerle emeklileri ve dar gelirlileri konut sahibi yapacak.

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan sosyal konut projesi ile ilgili detayları resmen açıkladı. TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücret alanlar dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...

Emekliler TOKİ'den nasıl ev alabilir?

54 şehirde konut üretim çalışmalarına devam eden TOKİ, 20 bin emekliyi ev sahibi yapmak için düğmeye bastı. Peki emekliler TOKİ'den nasıl ev sahibi olabilir?

Adanalı emekliler TOKİ'den umutlu!

Tüm Emekliler Derneği Adana Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya emekliye ayrılan kişilerin geçmiş yıllarda ülkeye büyük hizmetler verdiğinin altını çizdi. Kaya Adana'nın iki bölgesinde TOKİ konutları istediklerini vurguladı.

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği sözleşme tarihleri!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi'nde yer alan konutların sözleşmeleri 12-18 Nisan 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Çorum Emekliler Konutları'nın temeli Ağustos'ta atılacak!

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, emekliler ile bir araya geldi. Ceylan, TOKİ tarafından Slim Kent yakınlarında yapılması planlanan konutlar için Ağustos'ta temel atılacağını söyledi.

Hataylı emekliler TOKİ evleri istiyor!

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi'ni ziyaret etti. TÜED emekliler için TOKİ konutları istediklerini dile getirdi.

Burhanettin Kocamaz: Emekliler de konut sahibi olmalı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mersin Şubesi tarafından düzenlenen 'Emeklilere TOKİ Projesi' tanıtım toplantısına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TOKİ projesinin emekliler için önemine değindi.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler sona eriyor!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 1. Bölgede inşa ettirilen 541 adet konutun teslim işlemleri 01 Aralık - 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Adanalı emekliler TOKİ konutlarına talip!

Emeklilere yönelik diğer illerde yapılan TOKİ konutlarının satılmadığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Adana’da yaşayan emekliler ise, bu konutların Adana’ya yapılması halinde hepsinin vakit kaybetmeden alınacağı ileri sürdü.

TOKİ Batman Emekliler Projesi'nde konut teslim dönemi sona erdi!

450 konutluk TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Projesi'nde konut teslim dönemi sona erdi.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ tarafından Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 3. Bölgede inşa ettirilen 450 adet konutun teslim işlemleri 12 Ekim-31 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Zonguldak Konutları'na 2.260 kişi başvurdu!

Zonguldak’ta TOKİ'nin emekliler için yaptıracağı 200 konutun kura çekilişi, başvuruda bulanan 2 bin 260 kişi arasında yapıldı.

TOKİ Ankarada emekliler ve dar gelirlileri konut sahibi yapacak Haberi

TOKİ Ankarada emekliler ve dar gelirlileri konut sahibi yapacak

TOKİ başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü faaliyetlerini hızlandırdı.


TOKİ Ankara'da da 341 liradan başlayan taksitle emeklileri ve dar gelirlileri konut sahibi yapacak. Ankara'nın merkezi Kızılay'a yaklaşık 10 kilometre mesafede Mamak ilçesi Gülseren Mahallesi'nde kura ile satışa sunulan 583'ü alt gelir grubu, 369'u sosyal konut olmak üzere toplam 952 konut için başvurular 22 Ekim-20 Kasım 2015 tarihleri arasında kabul edilecek. Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan konutlardan emekliler için yüzde 25 oranında kontenjan ayrıldı.


KONUT SAHİBİ OLMAYANLAR BAŞVURABİLECEK


Alt gelir grubu çerçevesinde konut almak isteyenlerde aranacak bazı şartlar şöyle:


“TOKİ'den konut satın almamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir gayrimenkulün bulunmaması, Ankara ili sınırları içinde bir yıldan az olmamak...