28 / 03 / 2024

TOKİ Çorum Emekliler Konutları'nın temeli Ağustos'ta atılacak!

TOKİ Çorum Emekliler Konutları'nın temeli Ağustos'ta atılacak!

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, emekliler ile bir araya geldi. Ceylan, TOKİ tarafından Slim Kent yakınlarında yapılması planlanan konutlar için Ağustos'ta temel atılacağını söyledi.



Emeklilerle bir araya gelen AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Emekliler Demeği önünde yaptığı konuşmada  TOKİ  tarafından Slim Kent yakınlarında yapılması planlanan konutların temelinin Ağustos'ta atılacağının müjdesini verdi Emekliler için yapılması planlanan konut projesi kapsamında ıDc etapta 750 konut yapılacağını belirten Ceylan, ayda 200 TL'ye emeklilerin ev sahibi olacağını söyledi Emekliler ne kadar konut istiyorsa o kadar konut yapacaklarının sözünü veren Ceylan ayrıca peşinatta alabileceklerini ifade etti. 


16 NİSANDA YA KOŞACAĞIZ YADA ESKİ TÜRKİYE'YE DEVAM EDECEĞİZ 

Konuşmasında 16 Nisan referandumuna da değinen Ceylan, 16 Nisan'da Türkiye'nin ya koşacağını yada eski Türkiye'ye döneceğini söyledi 16 Nisan'ın önemine dikkat çeken Ceylan Türkiye'nin koalisyonlardan ve darbelerden çok çektiğini belirterek, 16 Nisan'da Türkiye'nin bu prangalardan kurtulacağını dile getirdi. 



Çorum Hakimiyet


Geri Dön