24 / 04 / 2024

toki aoç ihalesi

toki aoç ihalesi

TOKİ, 17 Eylül 2019 tarihinde yapılan Ankara Atatürk Orman Çiftliği arazilerinin kiralanmasına ilişkin ihale hakkında açıklama yaptı...

Vatandaşlar AOÇ arazisi ihalesi için iptal istiyor! 

Atatürk Orman Çiftliği arazisinin ihalesinin iptal edildiği TOKİ tarafından duyurulmuştu. TOKİ önünde protesto yapan kuruluş temsilcileri "Erteleme değil, iptal istiyoruz" dedi.

Atatürk Orman Çiftliği'nin ihalesi bugün!

TOKİ'nin Atatürk Orman Çiftliği'ne ilişkin tartışmalı ihalesi bugün yapılıyor. İhaleye Ankara Büyükşehir Belediyesi de katılıyor. 

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Zonguldak'ta TOKİ projesinin ihalesi mecliste!

Zonguldak'ta bulunan lavuar alanı için TOKİ tarafından gerçekleştirilecek projenin ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ AOÇ taşınmazları ihalesini erteledi!

Ankara Çukurambar'daki Atatürk Orman Çiftliği alanıyla ilgili gerçekleşecek satış işlemi 'yeterli katılım olmadığı ve rekabet sağlanamadığı' nedeniyle ertelendi.

TOKİ Kars ihalesi 18 Şubat'a ertelendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars'ta hayata geçireceği 366 adet konutun ihalesi 18 Şubat'a ertelendi.

TOKİ Tozkoparan ihalesi iptal edildi!

TOKİ İstanbul İli, Güngören İlçesi, Tozkoparan Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 Adet Konut ihalesi iptal edildi. Peki yeni ihale ne zaman yapılacak?

Niğde Efendibey TOKİ'nin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey'de hayata geçireceği 720 konutun ihalesi yapıldı.

Rize Güneysu TOKİ projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Güneysu'da hayata geçireceği 158 konutun ihalesi yapıldı.

Bursa'da satılık 15 arsa ve bir TOKİ konutu ihalesi 20 Haziran'da!

Bursa İnegöl'de 15 arsa ve bir TOKİ konutu ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 20 Haziran'da gerçekleşecek..

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 213 konut ihalesi bugün!

TOki Afyonkarahisar İli Dinar İlçesi 213 adet konut, 2 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayabaşı ihalesi yeniden yapılacak!

TOKİ Kayabaşı Toplu Konut Alanı 876 ada 1 parsel arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi plan değişikliği nedeniyle yeniden yapılacak. İhaleye en yüksek teklif 1 milyar 285 milyon TL ile Makro İnşaat'tan gelmişti.

TOKİ Devrek ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) Devrek’te inşa edilecek 271 konutun ihalesi yapıldı. 18 Nisan’da gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca 1 cami, 1 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

toki aoç ihalesi Haberi

toki aoç ihalesi

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 17 Eylül 2019 tarihinde yapılan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazilerinin kiralanmasına ilişkin ihale hakkında açıklama yaptı.

TOKİ'nin açıklaması:

Son günlerde bazı basın-yayın organlarında yayımlanan haberler ve sosyal medyada paylaşılan tweetler ile ilgili olarak, açıklama yapılması ihtiyacı duyulmuştur.

Yayımlanan haberlerde ve paylaşılan tweetlerde; 17.09.2019 tarihinde İdaremiz tarafından Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazilerinin kiralanmasına ilişkin ihale yapıldığı ve Ankara Büyükşehir Metropol A.Ş.'nin ihaleyi kazandığı iddia edilmektedir.

Yayımlanan haberlerde ve paylaşılan tweetlerde bahsi geçen arazilerin İdaremiz ile hiçbir ilgisi yoktur.

Ayrıca, İdaremiz tarafından söz konusu araziler ile ilgili kiralama ihalesi yapılmamıştır.

Sorumlu yayıncılık ilkeleri göz ardı edilerek, hiçbir araştırma yapılmadan ve İdaremizden bilgi almaya gerek duyulmadan yapılan haberler ve paylaşılan tweetler İdaremizi kiralama ve TOKİ'nin kamuoyundaki olumlu algısını...