26 / 04 / 2024

toki arsa açık artırması

toki arsa açık artırması

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 27 ildeki 147 arsayı satışa çıkardı. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illerden arsaların da satışa çıkacağı müzayede 26 Ekim 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

TOKİ 32 adet arsayı açık artırmayla satıyor! 34 bin 928 TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 32 adet arsa 22 Ocak 2015 Perşembe günü saat 14:00'te açık artırmayla satacak. Arsa alanları 214 metrekare ile 249 bin 950 metrekare arasında değişiyor ve fiyatlar 34 bin 928 TL'den başlıyor.

TOKİ, 602 arsayı telekonferans ile satacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), değişik illerde bulunan 602 parça araziyi, merkez Ankara olmak üzere, 'telekonferans yöntemiyle' 5 vilayette aynı anda açık artırmaya sunuyor.

TOKİ'den 42 ilde büyük fırsat! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de bulunduğu toplam 42 ildeki 462 arsa açık artırma ile satışa sunuldu.

44 ilde 670 arsa satışa çıkıyor! Hem yüzde 20 indirimli hem de KDV'den muaf arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 44 şehirdeki 670 muhtelif arsa açık artırma ile satılacak.

İzmir Karaburun'da 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

İzmir Karaburun Saip, Saipaltı (Yalı), ve Ambarseki Mevkiinde yer alan 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor... Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın...

40 ilde 499 arsa açık artırmada gidiyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 40 ilde toplamda 499 araziyi satışa çıkarma kararı aldı. Satış işlemi ise açık artırma yöntemi ile yapılacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın iştiraki olan Emlak Yönetim Müzayede'nin sayfasında detaylara yer verildi.

TOKİ’den Ankara’da yatırım fırsatı! 67 adet arsa satışa çıkıyor

TOKİ, Ankara'nın 7 farklı mahallesinde 67 adet arsayı 36 ay vade ve yüzde 25 peşin parayla satılığıa çıkardı. TOKİ'nin arsalarından almak isteyenler için yapılacak açık artırmanın tarihi de belli oldu.

TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra projesinde yer alan 61 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 29 Temmuz'da satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş 4. Etap projesinde yer alan 21 adet konut 29 Temmuz tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Uşak Banaz 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Banaz 31 Ağustos Mahallesi projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Çeşme'de 9.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Ovacık Mahallesi 156 ada 4 parsel, 156 ada 3 parsel ve 8105 ada, 1 parselde yer alan arsa açık artırma usulü ile satılacak...

TOKİ açık satış yöntemi nedir?

Ucuz konut üretim çalışmalarına devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 3 bin 20 konutun açık satış yöntemiyle satılacağını açıkladı. Peki TOKİ açık satış yöntemi nedir?

Sivritepe TOKİ'de 398 konut satışa çıkıyor!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ tarafından Sivritepe'de inşa edilen projede 398 konut satışa çıkıyor. Konutlar için başvurular 5 Mart Salı günü başlayacak. 

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

toki arsa açık artırması Haberi

toki arsa açık artırması

TOKİ, Adana, Afyon, Ağrı, Ankara, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bursa, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Mersin, Sakarya, Samsun, Siirt, Tekirdağ ve Van’da toplam 1.102.726,35 metrekare büyüklüğünde 147 adet arsayı (konut, ticaret, sosyo-kültürel tesis, merkezi iş, çarşı, iş ve alışveriş merkezleri, sanayi, depolama, özel kreş, özel eğitim, özel sağlık, konut dışı kentsel çalışma, bakım ve akaryakıt tesis alanı, LPG istasyonu niteliğinde) yaklaşık olarak 960 milyon TL muhammen bedelle “Açık Artırma” yöntemi ile satışa çıkardı.

Müzayede 26 Ekim 2017 Perşembe günü, saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binasında yapılacak.

Satışa sunulan bazı arsaların nitelikleri şu şekilde;

 

İSTANBUL 
Başakşehir Kayabaşı ve Hoşdere’de yer alan özel sağlık tesis, bakım ve akaryakıt tesis alanı, konut, Esenyurt Hoşdere'de bakım...