23 / 04 / 2024

TOKİ arsa kampanyası başvuru

TOKİ arsa kampanyası başvuru

TOKİ tarafından tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcıları için başlatılan indirim kampanyasında son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi. 

Tapu dolandırıcısı TOKİ arsa çekilişinde vatandaşları 430 bin TL dolandırdı! 

Eskişehir'de bir dolandırıcı TOKİ arsa çekilişine katılan vatandaşları tapu verme vaadiyle 400 bin TL dolandırdı.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

TOKİ indirim bombasını patlattı: Yüzde 25 indirim için başvurular 21 Eylül'de başlıyor! İşte başvuru şartları...

TOKİ indirim kampanyasına ilişkin detaylar belli oldu. Bakan Özhaseki, 2022 yılı Haziran ayının sonuna kadar başlamış olanların, TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasından faydalanabileceklerini söyledi. İşte kampanyanın detayları...

TOKİ'den ucuz konut fırsatı! Şanslı iller peş peşe açıklandı! 42 ilde 1+1, 2+1, 3+1 daireler 568 bin TL'den başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda, 42 ilde 182 konut satışa çıkarılacak. İşte detaylar...

TOKİ arsa satışı başladı mı? TOKİ hangi illerde arsa satışı yapacak? TOKİ arsa ödeme şartları neler?

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 28 ilde toplam 503 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. İşte TOKİ arsa başvuru takvimi ve tüm detayları...

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

TOKİ arsa kura çekimlerinde son dakika! TOKİ arsa kura sonuçları nasıl sorgulanır?

Pek çok kişi TOKİ arsa kura çekimi sonuçlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ arsa kura sonuçları nasıl sorgulanır?

TOKİ arsa kura sonuçları! TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ arsa kura takvimi 10-28 Nisan 2023!

TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı açıklanmadı mı? Milyonlarca vatandaş tarafından araştırılıyor. İşte TOKİ arsa kura takvimi tarihleri!

TOKİ arsa kura sonuçlarında son dakika! İl İl TOKİ kura sonuç takvimi resmen açıklandı!

TOKİ arsa kura sonuçları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı hız kesemden devam ediyor. Peki TOKİ arsa sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? TOKİ yeni arsa kura tarihleri 2023!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ İstanbul 2023 arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları tek tek açıklandı! TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Pek çok kişinin gündeminde yer alan TOKİ İstanbul arsa 2023 sonuçları tek tek açıklandı! Peki TOKİ arsa 2023 kura sonucu nasıl ve nereden öğrenilir?

TOKİ arsa başvurusu para iadesi ne zaman? TOKİ 500 TL iade nasıl alınır?

TOKİ arsa para iadesine dair soruların sayısı artmaya başladı. TOKİ arsa başvuru parası ne zaman iade edilir? İşte detaylar!

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları peş peşe açıklandı. Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ arsa kura sonucu nereden sorgulanır?

TOKİ arsa kampanyası başvuru Haberi

TOKİ arsa kampanyası başvuru

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcılarına yönelik indirim kampanyası 12 Ekim'de başladı. TOKİ, indirim kampanyası için son başvuru tarihini 27 Ekim olarak belirledi. 

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, arsa alıcıları için uygulanan kampanyada indirim oranı yüzde 10 olarak açıklandı. 

TOKİ arsa kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin 12 Ekim 2021 – 27 Ekim 2021 tarihlerinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekiyor. Borcunu peşin ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcılarına yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. 

Ödemelerini T.C. Ziraat Bankası'na gerçekleştiren vatandaşlar doğrudan bankaya başvuruda bulunacak ve borçlarını kapatacak. Ödemelerini T. Vakıflar Bankası'ndan gerçekleştiren arsa alıcıları da kapatmaya esas borç bakiyelerini İdare ile iletişime geçerek öğrenebilecek. 

TOKİ, 27...